Továbbra sem áll elő az ügyészség a minap az előzetes letartóztatásból kiengedett Simon Gábor állítólagos bissau-guineai útlevelével, holott annak léte vagy nemléte kulcsfontosságú a volt politikus ügyének megítélésében. (Forrás: nepszava.hu)

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pisti271
Ezer oka van annak, miért nem harangoznak a faluban.
1. Nincs harang.
A többi már elhanyagolható.
coyote3
@Mobil123: Mint ezek az útlevelet? :)
Senara
Komolyan nincs olyan újságíró aki így tenné fel a kérdést ... tisztelt ügyészség azért nem mutatják meg , mert reszketőKÉZZEL töltötték ki mint Edvin Martonét ? :-)))
Mobil123
@coyote3: Áááá! Az útlevél most kész csak , de agyalnak rajta hogy tegyék elfogadhatóvá a bíróságon mint bizonyíték. És tudod ez kemény megerőltető agyi fejletséget igényel . Így most qrva bajban vannak.
Hellcat
Ha vége az egésznek és ártatlannak bizonyul...amit ezek után nagyon gyanítok...remélem a szart is kipereli az összes rágalmazó senkiháziból...a fideszből a CÖFből mindenkiből...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.