Tisztelt Valakik a Parlamentben! Nagyon nagy baj van ebben az országban! Kérem, ébredjenek fel ott, ahol tenni tudnak valamit. Írtam egy kilátástalan helyzetben lévő családról. Írhattam volna 100 esetről, de egyről írtam, mert közvetlen közelről ismerem, látom. Szembesültem azzal, amivel Önöknek kellene szembesülni nap, mint nap.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Na hiszen !
Ezek meg a szégyen ?
Az ilyen gátlástalan bagázsnak nincs szégyene !
hattorihanna
Nagyon sok értékes ember menekül az öngyilkosságba...Hátrahagyva a szeretteit,akik még nagyobb nyomorúságba kerülnek..gyerekek,családok..
Amíg nem lesz meghurcolva egy ilyen rohadt korrupt,megélhetési politkus se,addig nem fog javulni senkinek a helyzete sem.Ki kell borítani a bilit,mert már bizony színűltig van azzal a bizonyossal.El lehetne taposni őket,csak nincs meg bennünk a bátorság hozzá és az összefogás sajnos.
JAJMÁR
A hangos többség, akik még kilátnak a falak mögül, megválasztotta ezt a "bandát", mert annyira fél, hogy ő is belehullik a semmibe. A félelemnek van talán a legtöbb fajtája, és aki fél, az tehetetlen, afölött uralkodni lehet.
dr. prédikátor
Ne gondolja senki hogy ez az ingyenélő, népnyúzó bagázst meghatja az ilyen levél! Ezekben a szemetekben nincs egy cseppnyi emberi érzés e!!!Hol vannak a nagypofájú keresztény szeretetet hirdető harrach péterek???Nincs ezekben a politikai kalandorokban egy szemernyi jó érzés se!!!Milliomos, milliárdos ingyenélők akik tőlünk loptátok el a pénzeteket amiben most dúskáltok!! Van nektek lelkiismeretetek??Ilyenkor miért nem segítetek???A ti fületek nem hallja meg a szegények kérését, a szemetek nem látja a nyomort???Úgy e nem, mert ti jól éltek!!!Az országból három millió koldus országát csináltatok, és még mindig nem elég amit elloptatok???De egyszer elszakad a cérna és akkor futhattok a szaros életetekért. Nyomorultak!!!
Január
@ nyanya001: A legrosszabb az elsőgenerációs úr. A mi parlamentünk ilyen emberekkel van tele.
Ők egyenlőre attól tartanak, hogy elszegényednek, aztán egymás vagyonosodását figyelni is olyan megterhelő, na meg a saját vagyonra is vigyázni és gyarapítani.,,,, így nem jut energia az országgal s annak szegényeivel foglalkozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.