A Fővárosi Törvényszék május 19-én hozott első fokú, nem jogerős ítélete szerint a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) megsértette a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ Közhasznú Nonprofit Kft. jó hírnevét; a bíróság a VM-et eltiltotta a további jogsértéstől, és kötelezte arra, hogy 15 napon belül tegye közzé az ítélet rendelkező részét.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Amit kiemelnék az egészből, hogy maga a minisztérium állított valótlanságot, magyarul hazudott és ezzel megkérdőjelezte a jogállamiságot. Miért is hazudott egy állami intézmény? Hogy szándékosan elhiteltelenítse a biogazdaságot és a közvéleményt ellene fordítsa. Így próbálta átjátszani erőből a kormány a minisztérium hathatós hazugsághadjáratával haveri kézbe.
Ha egy minisztérium hazudik (és ez már első fokon bizonyított), akkor a többi minisztérium minden nyilatkozata is megkérdőjelezhető. Végső soron az egész kormányzás hazugságra épül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.