Jelenleg 46-an töltik tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésüket, közülük 33 fogvatartott ítélete jogerős - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) az MTI-vel. Az MTI azért kereste meg a BVOP-t, mert az Európa Tanács égisze alatt Strasbourgban működő Emberi Jogok Európai Bírósága kedden közzétett első fokú ítéletében elmarasztalta Magyarországot a tényleges - vagyis a felülvizsgálat lehetőségét kizáró - életfogytiglani szabadságvesztés büntetés miatt.

Forrás: vertesinfo.hu
Feltöltő: Paul
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"A bíróság az emberölésért és rablásért elítélt Magyar László ügyében megállapította, hogy a későbbi szabadlábra helyezés lehetőségét kizáró ítélet megalázó bánásmódnak minősül" - Tényleg az! Amikor elfogták akkor kellett volna "véletlen " lelőni!! Embert ölt!! Őrüljön hogy egyáltalán még él!!
varirmag
Az életfogytos szemetek eltartása helyett az egészségügyre ,a közbiztonságra kellene költeni.
Az életfogytos bűnözőket meg tessék elküldeni aS trasbourgban működő Emberi Jogok Európai Bíróságának ! Tegyenek velük amit akarnak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.