Újabb, mintegy 4,5 milliárd forintos forrás segíti a fiatal gazdák elindulását - közölte V. Németh Zsolt szerdán Budapesten a Vidékfejlesztési Minisztériumban (VM) sajtótájékoztatón.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@Sziszifusz: tévedsz mindenki kap de nem pénzt -hanem tájékoztatást! Legitimizálták a titkok kertjét a "világ-magyarjai"orbánisztán folytathatja.Pl.ma reggel mesélte el éhgyomorra hajnaltájt kocsis évike fityisses potentáta riportalanya,hogy a Norvégok azzal a k.sok adakozással amit a lézer-j. leállítani volt kénytelen-parlamentben ücsörgő politikai pártokra pazarolták a norvég polgárok,ahelyett hogy a talpig becsületes nem politikai párthoz kötelékben osztogató "becsületes-igazságos" Lázár János miniszterelnökségének egykézivezérlésére utalták volna pártfüggetlenül!---DDD-ITT TARTUNK-és nyilvánvaló az is hogy folytatja..főminiszteriális rangban.
Ez a vidékfejlesztő is az időzített bombája-bio-diszletképében -orbánnak-de csak egy aknamunkás-milliárdokkal zsonglőrködve.A környezetgyilkolóval össze lehetne kötni,de ezeket a vörösiszap se nyelné el.Furmányos sunyi lovak közé csap ez az orbán,aztán kocsit hajtanak,milliárdokkal az oldalban!:)))
human
Vajon Tiborcz István fiatal gazda, Orbán Viktor friss veje vajon mennyit fog szakítani?
Senara
@human: " Várhatóan mintegy ötszázan részesülnek majd a támogatásban" ...a mint egy lehet akármennyi is ... 4,5 milliárdból szerintem annyit mint a többiek összesen .
human
@Senara: Meg kíváncsi leszek, hogy Budapest központjában vajon melyik piacot fogják plázásítani ebből a forrásból ismét.
Senara
@human: Haverok haszon bérletet szereztek 20 évre , őket kell helyzetbe hozni , hogy termelni tudjanak a földön , vagy más mezőgazdasággal kapcsolatos vállalkozásba fogjanak . Gondolom a műkörmösnek ,nincs traktor , vetőgép a fészerbe .Munkás lesz mert , valahol olvastam a közmunkásokat földművelésre is oktatják, aki nem végzi el lehet kapás .
human
@Senara: Akkor zajlik a jobbágyképzés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.