A GVH által vizsgált, multilevel marketing módszerrel dolgozó cég hálózatépítésében vesz részt több ismert politikus, így Lamperth Mónika és Herényi Károly is – írja az atv.hu.

A GVH tavaly ősszel indított eljárást a Kyäni Hungary Kft. és a Kyäni Europe AB vállalkozásokkal szemben tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt. Az atv.hu azt írja, az MDF volt ügyvezető elnöke, Herényi Károly, és a Gyurcsány-kormány belügyminisztere, Lamperth Mónika is részt vesz a versenyhivatal által vizsgált MLM-hálózat építésében. 

A lap újságírója elment abba a Duna-parti irodaházba, ahol a multilevel marketing-rendszerrel dolgozó cég tartják előadásait és meglepődve tapasztalta, hogy a cég munkatársaként mutatták be neki Lamperth Mónikát, és hamarosan az is kiderült, hogy Székely Tamás, a második Gyurcsány-kormány, illetve Bajnai Gordon kormányának egészségügyi minisztere is részt vett a projektben, ám később kiszállt – ezt maga a volt miniszter erősítette meg a lapnak.

Kökény Mihályt, a Medgyessy majd a Gyurcsány-kormány egészségügyi minisztere azt mondta az atv.hu-nak, hogy a termékek minősége kiváló, ő maga korábban embereket is ajánlott a hálózatba. Aktívan ugyan most nem vesz részt a cég tevékenységében, de csak azért nem, mert külföldön dolgozik.

A cég egyik munkatársa szerint több korábbi miniszter, Lévai Katalin, Juhász Ferenc és Derzsi András, egykori országgyűlési képviselő, államtitkár is benne van az üzletben. A hálózatépítésről több vezető szocialista is hallott – olvasható az atv.hu cikkében.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csocsó bá
Nekem csa 1 HERÉNYI kell mert a másik fele a zacsimnak jól műkszik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Az dicséretes,hogy dolgoznak, mert nem lopták össze magukat, csak ez az mlm ez elég hírhedt dolog.
Dr. Felipe
Persze ha Lamperth Mónika is annyit lopott volna mint most a fideSS szarevők akkor nem szorult volna rá erre a tevékenységre.
Nem mindenki tud ám 23 millát kipengetni vadászatra úgy hogy még életében nem dolgozott csak lopott.
szjupermen
@picike: Gondolom, ti 50 után öngyilkosok lesztek, hogy amit most böfögtök, rátok ne legyen igaz. Vagy ti örökké fiatalok maradtok. Írásaitokból arra következtetek, hogy fel sem éritek ésszel, hogy azok az öregek legalább már megérték a vén kort. De ti?
nagycsoma
Picinyeim!
El né felejcccsétök, május 31., az igaz-magyarok győzedelmes vezérének szülinapja!
Únnepeljünk együtt Vktorral!
Senara
@nagycsoma: ... meghívást nem fogadom el , mert féltem a telefonom !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.