A GVH által vizsgált, multilevel marketing módszerrel dolgozó cég hálózatépítésében vesz részt több ismert politikus, így Lamperth Mónika és Herényi Károly is – írja az atv.hu.

A GVH tavaly ősszel indított eljárást a Kyäni Hungary Kft. és a Kyäni Europe AB vállalkozásokkal szemben tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt. Az atv.hu azt írja, az MDF volt ügyvezető elnöke, Herényi Károly, és a Gyurcsány-kormány belügyminisztere, Lamperth Mónika is részt vesz a versenyhivatal által vizsgált MLM-hálózat építésében. 

A lap újságírója elment abba a Duna-parti irodaházba, ahol a multilevel marketing-rendszerrel dolgozó cég tartják előadásait és meglepődve tapasztalta, hogy a cég munkatársaként mutatták be neki Lamperth Mónikát, és hamarosan az is kiderült, hogy Székely Tamás, a második Gyurcsány-kormány, illetve Bajnai Gordon kormányának egészségügyi minisztere is részt vett a projektben, ám később kiszállt – ezt maga a volt miniszter erősítette meg a lapnak.

Kökény Mihályt, a Medgyessy majd a Gyurcsány-kormány egészségügyi minisztere azt mondta az atv.hu-nak, hogy a termékek minősége kiváló, ő maga korábban embereket is ajánlott a hálózatba. Aktívan ugyan most nem vesz részt a cég tevékenységében, de csak azért nem, mert külföldön dolgozik.

A cég egyik munkatársa szerint több korábbi miniszter, Lévai Katalin, Juhász Ferenc és Derzsi András, egykori országgyűlési képviselő, államtitkár is benne van az üzletben. A hálózatépítésről több vezető szocialista is hallott – olvasható az atv.hu cikkében.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csocsó bá
Nekem csa 1 HERÉNYI kell mert a másik fele a zacsimnak jól műkszik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KERKA
Valószínű, hogy ez is a "keress magad alá 5 embert" módszerrel dolgozó piramis elven működő üzlet lehetett. A nevükkel megtévesztettek és kihasználtak embereket, szélhámos banda. Pénzért mindent.
bretagne
Valamiből csak meg kellett élni a szegény képviselőknek!
csa-csa
az is idióta aki rohan megvenni ezeket a szarokat!
postamester
Aki ilyen " csoidaszereket " állit elö, forgalmaz, az tisztában
van vele, hogy nem használ, nem árt !!! Tehát igazi
á[email protected] az egész !!! Az a baj, hogy a sok-sok
impotens vénember meg mindent megvesz...gondolva
arra, hogy " feláll " ( a székböl ) :-))))
picike
@postamester: csak hadd fizessenek érte ráérnek az idő telik fogyon a pénzük a vén majmoknak megérdemlik
Csocsó bá
Nekem csa 1 HERÉNYI kell mert a másik fele a zacsimnak jól műkszik!
Bástya Elvtárs
Békéscsabán ezért 1 egész család be can kasznizva...
bakegya
Hát erre legalább pártfüggetlenül is sokan vágynak-ha használ, egészségükre!
Katalina62
Addig amíg nincs bebizonyítva, hogy bűncselekményben vesznek részt legfeljebb kicsit ciki az álszenteskedő emberek szemében. Amennyiben kiderül, hogy törvénytelen az már más! Mielőtt valaki elfogultsággal vádolna, akkor is ez lenne véleményem, ha fideszes politikusok lennének érintettek az ügyben. Ne legyünk szemforgatók,ez is egy üzlet!
perfekt
Szerintem a pali is szedi--de ő úgy tudja immun erősítő--és serkenti a gondolkodást-a csaj pedig --kedvezményt ad--ha a vevő vásárláskor ki is próbálja:))
postamester
Gondolom, ezek a nyugdíjas politikusaink kipróbálták, és
ezek után - rájöttek, hogy értéktelen - próbáltak
üzletet csinálni belöle...
Igazi Trebics
Osztán amikor a fogyasztóvédelmet, a kereskedelmi kamarát és az összes többi tökmogyorózó szervezetet ,a végén a NAV-val, rájuk uszítja a Fidibusz, akkor majd csodálkoznak! Jól megmogyorózzák őket,egy kis vagyon elkobzás, egy kis guggolás a kóterban, na, az majd jól jön nekik!
Szükségük van erre ezeknek az idiótáknak? Saját érdeküket sem tudják józanul megítélni, nemhogy egy országét. Broááááááf!
Knapp75
Az értékesítési struktúrának alapból nincs köze a termék minőségéhez, MLM rendszerben lehet jó és gagyi termékeket is kínálni.
Csak azzal kell tisztában lenni, hogy a termékek árában a hálózat haszna, az értékesítők jutaléka is benne van, így az egyébként jó minőségű termékek is drágának tűnhetnek.

Egyébként az is igaz, hogy ha egy "átlagember" átlag feletti jövedelmet szeretne elérni ma Magyarországon, akkor alapvetően két út áll előtte: "ügynökösködni" kezd vagy elmegy politikusnak. A "legjobbak" mindkettőt megteszik. :)
Szvetlana
@csa-csa: 14.45 A legjobban eladható szer, ( a fogyókúrás szarok előtt) a viagrát terítő orvoslátogató ebből milliomosodott meg:))
nezelodo
"nem használ, nem árt !!!" Ez még a jobbik eset!
Nekem erről az jut eszembe, eladhatnák ennek az impotens kormánynak is! Na jó a Tompikának még nem kell!
Amúgy árulhatnának a fidesz által alapjaiban átszabott, csókosaival teletűzdelt Tokaji Kereskedőház évjárat-hamisított boraiból is!
Fradigege
Jó nagyot kell állítani a dolgokon. Ez biztos össze jön ezzel. Elég megalázó. Egymást hülyítik.
1magyar
Az dicséretes,hogy dolgoznak, mert nem lopták össze magukat, csak ez az mlm ez elég hírhedt dolog.
Dr. Felipe
Persze ha Lamperth Mónika is annyit lopott volna mint most a fideSS szarevők akkor nem szorult volna rá erre a tevékenységre.
Nem mindenki tud ám 23 millát kipengetni vadászatra úgy hogy még életében nem dolgozott csak lopott.
szjupermen
@picike: Gondolom, ti 50 után öngyilkosok lesztek, hogy amit most böfögtök, rátok ne legyen igaz. Vagy ti örökké fiatalok maradtok. Írásaitokból arra következtetek, hogy fel sem éritek ésszel, hogy azok az öregek legalább már megérték a vén kort. De ti?
nagycsoma
Picinyeim!
El né felejcccsétök, május 31., az igaz-magyarok győzedelmes vezérének szülinapja!
Únnepeljünk együtt Vktorral!
Senara
@nagycsoma: ... meghívást nem fogadom el , mert féltem a telefonom !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.