Kovács Béla 52 millió forintot fizetett és két másik ingatlanját is el kellett adnia azért, hogy megvehesse pilisszentkereszti villáját. Pedig a ház olyan rozoga, hogy felújítani sem lehet.

52 millió forintért vásárolta 2010-ben pilisszentkereszti házát Kovács Béla jobbikos képviselő – közölte az érintett a Jobbik sajtóosztályán keresztül.

Kovács szerint az ingatlannak három tulajdonosa van felesége, anyósa és ő maga. A vételárat részben két ingatlan eladásából, részben pedig magánhitelből fedezték, és részletfizetésre vásároltak. Az utolsó részösszeget még nem fizették ki.

Kovács hozzátette, a jelenlegi házat az előző tulajdonos a 90-es évek elején építette rá egy régi parasztházra, amely mára annyira rossz állagú, hogy szakemberek statikailag felújíthatatlannak minősítették.

A Heti válasz szerdán azt írta, hogy bár Kovács Béla, néhány éve még egy XIII. kerületi panellakásba volt bejelentve, azóta azonban átköltözött egy az újság szakértői szerint százmilliót érő pilisszentkereszti ingatlanba.

A jobbikos EP-képviselőt az ügyészség kémkedéssel gyanúsítja, és kérte a mentelmi jogának felfüggesztését az Európai Parlamenttől. Kovács jelenleg kórházban van, ugyanis rosszul lett, miután hétfőn elviharzott a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülése után.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Igazából az a baj,hogy nem egyenlő a mérce,ha a NAV rászáll egy kisemberre,még azt is megpiszkálják,hogy miből vett egy 1,5 millás használt autót.
Konkrétan az ismerettségi körömben volt ilyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
@Csizmás Kond: ...ezért adott 52 millát , esze annyi amennyi kilátszik . A kissesség ilyen állapotú ház miatt már menne "polgár jenöhőz " a polgármesteri hivatalba .
verőce21
@Szvetlana: (13:11) Jártam ott néhányszor, ez inkább csak a művészházaspár képei és szobrai gyűjteményének egy háttere, díszlete.
karma1
Aha. Szoval KGBela ur a 100 millios hazat megvette, teljesen potom aron, jutanyosan, mit mondjak: utanavagtak 52 millaert, majd most mindenkinek azt probalja bemeselni, hogy a statikus azt mondta, ezt a hazat nem lehet felujitani,...

Aki a kurucinfonak ezt elhiszi, annak komoly problemai lehetnek, mert minden normalis vevo visz magaval legalabb egy epiteszt, akinek nem muszaj statikus vegzettsegunek lennie, ugyis meg tudja mondani, hogy az adott ingatlant megeri-e megvenni, es ha igen, mennyit er?
Ugyanis egy komolyabb bank epitesz szakvelemeny , valamint biztositas nelkul nem is all szoba egyetlen hitelt kerovel sem...

Vagy k@rva sok penze volt, es mindegy volt, mire ad ki es mennyit, vagy alapallasbol hulye, megvezetheto niemand...
Ha sok penze volt, akkor honnan volt? (Bar mondta, hogy 2 lakast adott el, meg valami penzt is beletett, de ezt eleg erdekesen adta elo), ha viszont ilyen hulye, akkor a partja buszke lehet ra, hogy ekkora barom ul a vezetosegben,...

Ja, es ne takarodzon azzal, hogy 3 tulajdonosa van a keglinek, mert bizony az az egesz a Kovacs Bela familiajae,...:-)))
hattorihanna
Ühüm,kicsit meg lett szellőztetve a pecó,aztán rögtön megy a mutyiduma.
Hiszi a piszi.Egyébként meg hárman biztos tudják a valós adatot hogy mennyiért vette,
az eladó,a vevő és az ügyvéd.Adásvételi szerződésen gondolom szerepel.
Ha "csak" 50 milláért vette,akkor is nagyon gyanús,elég soká kellett volna félretenni a kedves érintetteknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.