Magyar részről több NATO-, illetve a NATO-val partneri viszonyban levő országnak - köztük Ukrajnának is - felajánlották, hogy azok katonákkal vegyenek részt jövőre egy zászlóalj harccsoport méretű magyarországi gyakorlaton - közölte újságírókkal Benkő Tibor vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnöke csütörtökön Brüsszelben, miután részt vett előbb az EU-, majd a NATO-országok vezérkari főnökeinek tanácskozásán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
De jó,itt koncentrálja ez a Benkő az ukránokkal összecsapva a NATO-DE MÉG A VISEGRÁDI Csoportoas szeánszot is.Talán VICCTOR helyből indítani óhajtja ellentámadását egy ekkora sereggel,de merre?-Keletre vagy Nyugatra,na majd azt is kitalálja!!!-ezek azt hiszik,hogy az óvodában vannak még mindíg...
mariaberta
Na végre. Úgy hiányzott néhány tovaris. Azoknak biztos nem lesz konyec, mert valaki közvetve, vagy közvetlenül, de meghívta őket. Később majd Moszkvából is jönnek??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.