Kovács Béla nem klasszikus hírszerző munkát végzett Oroszországnak – állítják a Népszabadság informátorai.

A lap pénteki cikke szerint őt elsősorban nem arra használta az orosz titkosszolgálat, hogy titkos uniós dokumentumokat szerezzen meg számára, mondják, az ő „szakterülete" a bomlasztás volt.

Az unióellenes hangulatkeltés az Európai Unió központjában, az euroszkeptikusok, az unióellenes szélsőségesek összefogása, frakcióvá szervezése.

Forrásaik szerint a jobbikos EP-képviselő akkor került a magyar szolgálatok (előbb a kémelhárításnak, de később a hírszerzésnek is a) látókörébe, amikor 2009-ben tető alá hozta az európai nemzeti, döntően szélsőjobboldali pártokat tömörítő Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetségét (AENM).

A szolgálatok számára már akkor nyilvánvaló volt, azóta a kormányok számára is az, hogy a szélsőséges mozgalmak önálló uniós erővé szervezésének hátterében Oroszország, az orosz titkosszolgálat állhat.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
@keresztapa: nem kell ide se Bajnai se Gyurcsány! Orbán önállóan is le tudja járatni magát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
"kár, hogy a 21 magyar képviselőből egy nem a magyar, hanem az orosz érdekeket fogja képviselni..."
Csolovek
@Desischado: Már megint ajvékolsz. Nagyot szívhattál valamikor miattuk!!! Vagy azóta is?
Csolovek
@nehogymá: 08:36 Tudom már,hogy neked mi bajod a jobbikkal.Ki meri mondani az igazat és mivel ez tégedet sért/frusztrál így nem kedveled őket.De viszont jön a gondolat: Miért? Nem találok rá más választ mint,hogy te egy libsibolsi suvernyák vagy.
Csolovek
@bencemacska: Honnan tudod,hogy kettős állampolgár? Mit szólsz a kettős állampolgárságú( Magyar-izraeli) képviselőhöz.? Azok valyon kit képviselnek? F...inger erre adjál választ!!!
bencemacska
@Csolovek: Képzeld el, nálunk indult egyéni országgyűlési képviselőjelöltként. Addig azt sem tudtam, hogy a világon van. Minden szórólapját elolvastam. Még azt is tudom, hogy a felesége orosz- osztrák állampolgár.
Egyáltalán nem vagyok híve a többes állampolgárságnak, a szavazati joguk ellen meg tiltakozom.
Ha nem Mo- n laknak és nem itt fizetnek adót, ne pofázzanak bele az én életembe!!
nehogymá
@Csolovek: és mi lenne az a nagy igazság,amit a jobbik közvetit,mint egyetlen igaz nemzeti politikai erö?suvernyák?miért is?libsibolsi? legyen,inkább az,mint egy üresfejü jobber,aki csak feketén fehéren tud látni,a saját falkáján kivül nem ismer el senkit és semmit és nem hajlandó mégcsak elviszinten se elfogadni más gondolatot mint a saját elvakult fanatikus hitét. ja,és még azt is jó részt a szájukba adják. egyébként a hozzászólásomhoz valamit? a sablon személyeskedésen kivül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.