Az Echo Tv és a Lánchíd Rádió műsorait támogatja idén a Nemzetgazdasági Minisztérium – írja a Napi.hu.

A tárca már 90 milliót költött utazásokra, s külső tanácsadókra és ügyvédekre is költött – derül ki a minisztérium most közzétett, 2014-es kiadási listáiból.

Az NGM több műsort rendelt 2014-ben: az Echo Hungária Televízió Zrt.-nek 4,1 millió forintot fizetnek A Díj című magazinműsor elkészítésére, amely márciustól "Sikeresek,vállalkozók" címen fut. A szintén jobboldalra sorolható Lánchíd Rádiónak is ad feladatot a gazdasági tárca: 4,2 millióért készül a Kilátó-Látványtár című magazinműsor, továbbá 3,6 millióért az Összegző című műsor.

Az NGM munkatársainak külföldi útjait idén eddig a központosított közbeszerzés egyik nyertese, az OTP Travel Kft. szervezte, januártól május 1-jéig 89,1 millió forintért. Az OTP Travellel tavaly márciusban kétéves keretszerződést kötöttek 195,9 millió forintért. A minisztérium munkatársainak több lakást is bérel Brüsszelben magánszemélyektől, illetve ingatlanközvetítőktől – olvasható a Napi.hu cikkében.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A DK nak nem is kell mást csinálnia csak kiplakátolni a listát az egész országban hogy mindenki lássa. Ez újabb 9% ot hoz neki.. havonta.
Ha Fletó helyében lennék biztos hogy áldoznék plakátokra a vagyonomból és jól frekventált helyekre elhelyezném ezeket a plakátokat.
postamester
Már azt hittem, hogy a Misi ad az ATV-nek is !!!
bakegya
Most eszembejuttatta hány majdhogy nem ingyen de magas szintű szakértelemmel megfogalmazott előterjesztést nyelt be ez a kis orbánkiszolgáló pöcs az első miniszteriális székében már-mikor is felszámolták az összes szakszervezeti juttatást-befoglalták ,széthordatták a minisztériumi üdülővagyon ingó és ingatlanjait,szabadságra se volt képes menni a dolgozó-mert az elit már akkor verődött a vicc-tor sleppjével az Adriára-stb.stb külföldi utazgatások...
Fradigege
Széles Gábor szegény ember. Miután haza vágta a Magyar buszgyártást, nem megy olyan jól. A béke tünciből is csurran-cseppen. Vannak itt bevételek. Nem nagyon kell értük megmozdulni. Megcsapolják a közöst. Csak dolgozni ne keljen. Lakájkodnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.