– Én kutyát akarok, nem gyereket! – hangoztattam oly sokszor, amikor már a harmadik x-hez közeledtem, és a babakocsit tologató, pónilófrizurás exbarátnőim nekem szegezték ezt a – szerintem minden gyermektelen, törtető nő számára – hátszőrfelállást előidéző kérdést. Ilyenkor persze kikerekedett, már-már vérben forgó szemeket és lesújtó tekinteteket kaptam válaszul, s örülhettem, hogy nem kezdtem el boncolgatni, mennyire kapok sikítófrászt az egész babatémától. Aztán minden megváltozott. Bocsánat, majdnem minden: ugyanis most is sikítófrászt kapok, de már nem a gyerekekkel kapcsolatos kérdésektől, hanem inkább azoktól az anyukáktól, a tipikus, nagybetűs ANYÁKTÓL, akik mindig okosak, mindent tökéletesen csinálnak, frissek és fittek, akár a most sült ropogós kenyér, a gyerekük meg persze egy angyal, akivel soha, semmi gond nincs, s természetesen az apuka is maga a tökély, a házaséletüket pedig mutogatni kellene, mert talán soha sem volt még ennyire jó, harmonikus, problémamentes -...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
Egyetértek azzal ami a riportban elhangzott, de azért ez a "Kutyát akarok nem gyereket" mondat nekem taszító, és ellenszenves volt!
Sede
@Katalina62: Te azonnal gyereket akartál fiatalabb korodban is???
Katalina62
@Sede: Nem, nem de ezt sem mondanám! A harmadik x-hez közeledve egy nő fiatal ez igaz, de már nem gyereklány, de igaz joga van eldönteni akar-e gyereket vagy sem, de akkor is ízléstelen, nekem ez a mondat!
Sede
@Katalina62: Ezért IS nem te írtad ezt a könyvet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.