A Fidesz minden magyar politikustól azt kéri, hogy mindig Magyarország érdekeit képviselje, külföldön is, ha pedig valaki nem így tesz, az elfogadhatatlan - mondta Rogán Antal, a kormánypárt frakcióvezetője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
De mit is lehet várni egy iolyantól aki a Bildenberget keveri a Radebergerrel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
és xar ügy nekik hogy nincsen köztük és be sem juthat olyan tégla akitől megvásárolható a hangfelvétel belpolitikai pártcélok felhasználására és karaktergyilkosságra való felhasználásra .Cseszi szét őket az ideg !
kukac50
Ő már csak tudja. Vagy mondták Neki?
csikknorisz
Bezzeg ha az ő istenüket, III. Orbán őfelségét hívták volna, mindjárt más lenne a véleménye.
szöszmösz
Be kell tiltani a találkozót, Máté gyerek is ment volna meg a többi nagyeszű, de a Bajnai kitúrta őket.
bencemacska
.@szöszmösz: Ha a Máté gyerek tudná, mit jelent a Bilderberg-csoport , nem nyilatkozta volna ezt:

„Az a kérdés, hogy Bajnai ott mit fog csinálni, mit fog mondani, Magyarország ellen fog-e érvelni, Magyarország mellett fog-e érvelni, kap-e megbízást, mi lesz ott a feladat, egyáltalán hogy van az, hogy a baloldali összefogásból is a legkevésbé támogatott politikust meghívják oda. Nyilván van ennek valami célja, esetleg kap valami megbízást, adatokat akarnak tőle megtudni”
DR Eric CARTMEN
"..Kósa Lajos sötét, mint a Hortobágy éjfélkor, követ lehet törni a fejével Süttőn, de osztja az észt az IMF-nek, az Európai Uniónak, százmilliárdos károkat okozva az országnak, és nem számít. Semmi nem számít. Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.