Pont le kell szarni az őszi önkormányzati választásokat. Két okból is: először azért, mert ezek a választások sem lesznek demokratikusak és szabadok, mindenkinek egyforma esélyt nyújtók, tehát el lesznek csalva, ahogy el lett csalva a parlamenti választás is, amit csak az legitimált a világ előtt, hogy az ellenzék önként és dalolva részt vett rajta, mert balfasz vezetői vannak, akik közül a leghülyébbek elhitték, hogy nyerhetnek, a többiek meg a saját kis személyes érdekükben, ki-ki a magáét szem előtt tartva, úgy tett, mintha elhitte volna.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Nem értem, miért ba..tatják - utólag - az összefogás három vezetőjét? Megpróbálták, igyekeztek, de nem ment! Na de, hol voltak a tömegek, akik állítólag utálják a zorbánt, meg az egész rendszerét, meg a zelnyomást, meg a NERT, meg úgy általában? Egy jól szervezett csapat ellen nem lehet, hogy hárman álljanak a pályára. Nem állt csapat mögöttük! A baloldal térfele mögött még as nézőtér is üres volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.