Közép-Európa leghatékonyabb kormányának kialakítását nevezte legfontosabb feladatának Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár az Országgyűlés mezőgazdasági bizottsága előtti szerdai miniszterjelölti meghallgatásán.

Azt is elmondta: arra törekszik, hogy a Miniszterelnökség válogatott elitcsapat legyen a kormányzaton belül. Hozzátette: a kabinet nem a kétharmad, hanem a háromharmad kormánya akar lenni, amely minden magyar választópolgár érdekeit képviseli.

Ismertetése szerint a Miniszterelnökség fogja összehangolni a kormány általános politikai programját, a szervezeten belül lesz közigazgatási államtitkári értekezlet, fejlesztéspolitikai, nemzetpolitikai és vidékfejlesztési államtitkárság. A Miniszterelnökség feladata lesz a közigazgatás jövőjének meghatározása mellett a kormányhivatalok felügyelete. Lázár János közölte: legkésőbb az Európai Bizottság megalakulásakor az európai ügyek a külügyi tárcától átkerül a Miniszterelnökséghez.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
A legkártékonyabbat akarta mondani nem ?
Fradigege
Hatékonykodjon otthon a budin. Alkosson ott szép barna, bűzös dolgokat. Vagy teljesítsen az ágyban. Azért van ennek annyi energiája, mert az asszonyt nem tartja szépen, karban. Ha van egyáltalán neki otthon "olyan". Az ingyen élő pondró.
dr. prédikátor
Na ja!!! Még ennél is hatékonyabban akartok lopni???lézerannyitisér jankó!!!
Grafix69
Nem Közép Európa hanem Közgép Európa leghatékonyabb kormánya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.