Aljas indítékból, előre megfontoltan, bűnszervezetben elkövetett néphülyítés és –vadítás: szerintem ez a Fidesz politikájának lényege, sikerének titka - lassan már húsz éve. A Fidesz-tábor jelentős, alighanem meghatározó része arra szokott (arra szoktatták), hogy zsidózással legyen megszólítható. A „stratégák” ezt látták leghatásosabbnak és legkönnyebben megoldhatónak, például az „érdekes” médiabirodalom és „szellemi hátország” révén.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@silber13: Voltam én valaha komolytalan ?...:)
silber13
Általában mindig! És még nem szioktál le a válasz helyetti visszaj
kérdezésről. Azt látom.
Csizmás Kond
@silber13: pedig mint az előző válaszkérdésemből is tisztán és világosan kitűnik a mondandó...csak neked hiányzik a logikai chipsed.
...ja és ha máskor is megszólítasz kérlek címezd el...így esetleg észre sem veszem, hogy hozzám szóltál...köszönöm.
Senara
@Csizmás Kond: @silber13: háphápnak célja van, rombolni a fórumot hátha a szolgáltatót betámadják zsidózás cigányozás miatt és Propeller letiltja a hozzászólásokat . Ez történt az Origó fórumával , a nethirlapon minden politikával kapcsolatos bejegyzést töröltek . Index fórumát is agyon moderálják ilyenek miatt .
Csizmás Kond
@Senara: Mindig voltak és lesznek gané alakok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.