Az elmúlt évekhez képest jelentősen, 45 százalékra nőtt és többségbe került Magyarországon azon vállalatvezetők aránya, akik cégük létszámának növekedésére számítanak, és csak a megkérdezettek tizede jósolt visszaesést - derül ki a PricewaterhouseCoopers (PwC) Magyarországra is kiterjedő nemzetközi felméréséből.

Forrás: vertesinfo.hu
Feltöltő: Paul
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
De nem növeli hanem inkább ugyanazért a pénzért még egy két munkakört rászervez a kedves munkavállalóra . Bírja az ,ha meg kidőlt mint a birka a hegyen felvesznek mást .
:-( :-( :-(
csa-csa
@dömdödöm: pont hasonlót akartam írni!
Nil
VAjon miért nem teszi?
Sok a munkakereső - csak rajta! Lehet felvenni az embereket!
De ez csak duma.
dömdödöm
@csa-csa: a dohányzás káros és nagy terhet ró az egészségügyre ,a 3 műszak a 3 munkakör egyidejű elvégeztetése a havi 300 ledolgoztatott munkaóra az egészséges ,attól nem lesz bajunk . :-( Elmegyógyba való társaság meg akarják javítani a javíthatatlant közben még rosszabbat tesznek mint ami volt . Április 6 . Ez kellett a zembereknek úgy látszik :-( :-( :-(
csa-csa
@dömdödöm: Kellett a francnak, - mondjuk én el sem mentem - de bárkire szavazol, a világon semmi de semmi nem változott volna és nem is fog a büdös életben!
dömdödöm
Ja értem .Akkor olyanoknak is politikai pályára kell lépni akik még nem voltak és soha nem is akartak ,mert kell hogy változzon valami. Ez ami van nem jó sajnos :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.