Gondoljunk csak a kiretusálási botrányra, a rendőrök arcának kitakarására, a sajtófotó törvényre, a kommentek büntetésére, vagy akár az Origo főszerkesztőjének leváltására... 2014-ben az RSF nemzetközi újságíró jogvédő szervezet már csak a 64. helyre sorolta Magyarországot a tavalyi 40. helyhez képest. Vajon hányadik helyen végzünk 2015-ben?

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
..." Vajon hányadik helyen végzünk 2015-ben? "...

" Én a pásztorok királya legeltetem nyájam ! "
Január
" A kormány állítólag azért szállt rá az RTL-re, mert piaci túlsúlya zavar "egyes köröket". Ám az RTL-nek is megvan már a haditerve: nem tartják kizártnak, hogy az amúgy langyi bulvárhíradót nyomó csatorna ezentúl kritikusabb hangot is megenged majd magának a kormánnyal szemben, és nem csak a hírműsorokban.

Igazából örülhetnénk is ennek az új reklámadónak. Hiszen végső soron nyerhetünk vele még egy kritikusan gondolkodó médiumot, amire nagy szükségünk van most, hogy lassan eltűnik Magyarországon a sajtószabadság fogalma. "

Minden rosszban van valami jó, a nézők értesülhetnek a valós dolgokról.
Nil
A fidesz farkast játszik,csak a kismalac (a nép) nem olyan okos mint a mesében

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.