A ma megalakult harmadik Orbán-kormány Európa legerősebb és legcselekvőképesebb kormánya, mivel az egyik legstabilabb társadalmi és politikai támogatást tudhatja maga mögött – közölte a Fidesz az új kormány pénteki megalakulásával kapcsolatban.

A Fidesz sajtóirodája az MTI-hez eljuttatott közleményében hangsúlyozza, hogy a kormányzás középpontjában változatlanul a munka, a család, a rend és a szociális biztonság megerősítése áll.

A pénteki ellenzéki reakciók azt jelzik, hogy az ellenzéki pártok a mai napig nem fogadták el a választók döntését – írták. Hozzátették: a magyarok már két választáson is egyértelművé tették, hogy nem kérnek sem a bukott baloldalból, sem a szélsőségekből.

A közlemény szerint a magyarok bizalmának és támogatásának köszönhetően a kormány folytatni tudja a 2010-ben megkezdett munkát, "és így végleg le tudjuk zárni a kudarcokkal, munkanélküliséggel, korrupcióval és megszorításokkal teli Gyurcsány-korszakot".

"Ahogy azt az országgyűlési választási kampányban is vállaltuk: a kormánypárt programja változatlan. Folytatjuk a gazdaság megerősítését, a munkahelyteremtést, a családok terheinek csökkentését, a rezsicsökkentést, a nyugdíjak megvédését és a hazai vállalkozások támogatását. Szeretnénk elérni, hogy még több családban felváltsa a segélyt a munka, és tovább süllyedjen a munkanélküliség. Tovább erősítjük az ország pénzügyi stabilitását és kölcsönös teherviselésre bírjuk továbbra is azokat, akik 2010 előtt mindig megúszták; érdemi hozzájárulást kérünk a bankoktól és a multiktól is, mert nem hiszünk a megszorítás politikájában, amely tönkretette Magyarországot" – írták.

A közleményben hangsúlyozták: bebizonyosodott, hogy a Fidesz-KDNP képes megteremteni a közszféra béremeléséhez szükséges pénzügyi feltételeket. Folytatni fogják a béremelési programokat a pedagógusoknak, a szociális és egészségügyi dolgozóknak, a rendvédelmi dolgozóknak. Megvédik a nyugdíjakat, és folytatják a bajba jutott devizahiteles családok megmentését – közölték.

"Egyetlen Magyarországnak járó eurót sem fogunk veszni hagyni, a hazánkra érkező fejlesztési forrásokból minden idők legnagyobb gazdaságfejlesztési programját indítjuk el, amelynek köszönhetően a magyar falvak és városok is tovább erősödhetnek" – hangsúlyozza a Fidesz közleménye.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Annyira stabil a társadalmi támogatás, hogy az ország ma masszívan három részre van szakadva: akik a pokolba kívánják az egész kormányt a kisgömböccel az élen, a kormány masszív támogatóira, és azokra akik hánynak az egész politikától, és eszükben sincs foglalkozni vele.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
Ami az emberek kifosztását, elüldözését, saját maguk és cimboráik helyzetbe hozását illeti az ország kárára, bizony, bizony igazat kell adnom a fikusznak.
Nil
Jobban járnánk ha nem csinálnának semmit.
Élvezzék a lopott pénzüket, minket meg hagyjanak békén - majd megoldjuk az életünket - csak ne segítsenek mert a pokolba vezetnek minket.
gibgab
"Európa legcselekvőképesebb kormánya alakult meg"
...és a legaljasabb.
nezelodo
Hiába a szerénység szobrát is majd Orbán Dakota Viktorról mintázzák szerte a világon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.