Egy fegyvernek látszó tárggyal fenyegette meg a pirosnál a 12-es villamos vezetőjét péntek délután egy Audiból kiszálló férfi - erősítette meg a BKV a BKV-Figyelő blog értesülését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@szandokan: "És nem érdekel, ha egyesek szerint előítéletes vagyok!"

Tapasztalatból beszélek. Csak a Lexus-sal rendelkezők esetleg félreértenek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
Félelmetes lehet ilyet átélni, remélem, részletesen kivizsgálják az esetet.
szandokan
@dzurinda: Szemtanúja voltam egyszer egy esetnek, amikor Pesten átsorolt egy Ford Fiesta a mellette lévő sávba, elé egy kis furgonnak. A furgon kigyúrt vezetője kiugrott, térddel belerúgott a Fiesta ajtajába, ami behorpadt, majd visszaült a furgonba. Természetesen a Fiesta idős utasa meg sem mert mukkanni. Hogy ezt miért írtam le neked? Nem kell kizárólagos következtetéseket levonni abból, hogy egy Audi vezetője ilyet csinált. Engem egyszer a városban előzött meg egy trabantos, mert nagy élvezet lehetett neki megelőzni egy szabályosan közlekedő nagy autót, majd tíz méterre lefordult jobbra hirtelen utána, természetesen egy nagy fékezést követően. Igen nagyon fékeztem én is, a legszívesebben utána mentem volna, de gondoltam, elég neki a saját agyi problémája.
szandokan
@m.macskosz: Nem tudsz te semmit, csak a szád jár.
dzurinda
@szandokan: Szerintem ezzel az egymondatos szösszenetemmel nem vontam le semmilyen következtetést.

A te eseteddel kapcsolatosan pedig csak annyit mondok, tudhattad volna, hogy Trabantba szállni élvezet :D
szandokan
@dzurinda: Igen, de elszállni is könnyű vele...:-)) Egyébként az ilyen Audis parasztokat le kellene ültetni, de mint már mondtam, erről nem az Audi tehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.