Szégyen, hogy itt tartunk! Egyenlők és egyenlőbbek, mint Orwell Állatfarmjában, ahol az ott aktuális disznók mindenkinél és mindennél jobbak lehettek, csak mert együtt tudtak gyűlölni mindent és mindenkit, miközben az állatfarmjuk nagy és megbonthatatlan egységét emlegették… Csíksomlyó sokad magammal az idén is elérhetetlen maradt. Évek óta a lehetetlent emlegetem, amikor mások vonatjegyet váltanak, s az éppen nem megfelelő magyarságom sem teszi lehetővé, hogy elvegyüljek.

Feltöltő: revolucio
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ezeket a jó embereket -nyugodj meg barátom-csak felhasználják,azok akiknek semmi nem elég, de csak a földi javakból-ezek a kereszténység XX-XXI.sz -i kufárjai.Úgy hívják őket:MAGYAR ZEMBER KERESKEDŐK-fidessdrogfutárok-szerintem.
menasag
Tényleg szégyen, hogy itt tartunk.
Azt elhiszem, hogy nem kis anyagi áldozat egy ekkora kiruccanás, viszont akik a gyerekeik táborozásában meg tudnak egyezni különböző vallási nyelvi meg egyéb azonosság hiányában azokról nem hiszem hogy pont a kirándulás jogosultságát hánytorgatná fel egymásnak.
Ízelítőnek néhány saját készítésű felvétel.

kepfeltoltes.hu/140608/Panorama_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/140608/DSCN4148_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/140608/DSCN4134_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.