Fegyverrel fenyegette meg az egyik 12-es villamos vezetőjét egy férfi Budapesten – írta a BKV-figyelő blog a BKV tájékoztatására hivatkozva.

A közlekedési társaság azt közölte a bloggal, hogy péntek délután egy gépkocsi nagy sebességgel érkezett meg a villamos XV. kerületi, Sződliget utcai megállóhelyéhez, veszélyeztetve ezzel az ott várakozó utasokat (a villamosnak ezen a szakaszán nincs járdasziget). Ezt a villamos vezetője szóvá tette, vitatkozni kezdett az autó sofőrjével, majd szerelvényével elindult a megállóból.

A következő kereszteződésnél ismét szóváltásba keveredtek, ekkor az autó vezetője kiszállt, és egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette a villamos vezetőjét. A konfliktus a jelzőlámpa szabad jelzéséig tartott, ezt követően mindkét jármű elhagyta a helyszínt, tettlegesség nem volt, személyi sérülés nem történt.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI megkeresésére vasárnap közölte: az autó sofőrje egy gázriasztófegyverrel fenyegette meg a villamos vezetőjét, lövés nem dördült el. A rendőrség a 42 éves budapesti férfi ellen garázdaság miatt eljárást indított.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
és ilyenkor hol van a TEK ???
Ja, hogy ez nem egy pizsamás nyugdíjas volt hajnalban ???
Vagy a napi Red Bull adagjukat fogyasztottáaak ???
csip-csop
akàrmilyen fegyvervolt, itt màr mindenkinek van valami fegyvere, hogy megtudja vèdeni magàt, habàr ez csak kotekedni akart az autòvezeto. Egyszer elmentem egy fegyver boltba ès egy viperàt akartam venni, de azt mondtàk, hogy ahoz kulon engedèly kell. akkor lehet ha egy pisztolyt akarok venni ahoz nem kell engedèly! majd legkozelebb megprobàlok azt kèrni.
postamester
és ilyenkor hol van a TEK ???
Ja, hogy ez nem egy pizsamás nyugdíjas volt hajnalban ???
Vagy a napi Red Bull adagjukat fogyasztottáaak ???
Fradigege
Ott van a leány nevelde. Ennyi ereje van a 3 csapásnak. Ha bevezetnék a kézlevágást, hatszor is meggondolná, hogy fegyvere legyen.
Yoda69
@csip-csop: Viperahoz miert kell engedely? Ennyi erovel egy vasrudhoz is, amit az ules alatt tartok, engedely kell.
csip-csop
@Yoda69: nemtudom, hogy mièrt kell engedèly, de nekem ezt mondtàk. nem is olyan règen, talàn kèt ève. a VII.ker-be van egy uzlet oda mentembe, mert ott lakom nem messze az uzlettol, a szinagogànàl.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.