Családja szerint súlyos hibát követhetett el az elsőfokú bíróság, amikor elítélte a botcsinálta sikkasztó pénzszállítót – írja a Blikk.

A lap csütörtöki számában ugyanis az olvasható, valószínűleg J. Richárd autista. A szakpszichológus elsődleges vizsgálata után úgy tűnik, a 22 éves fiatalember a betegség egyik fajtájában szenvedhet, hogy pontosan melyikben, és milyen súlyos az állapota, azt vizsgálatsorozat fogja kideríteni.

A család szakértője szerint annyi már bizonyos, hogy tettének következményeivel és súlyával egyáltalán nincs tisztában. A fiatalember ügyvédje a lapnak megerősítette az információkat.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Ilyen munkakör betöltésére ahol fegyver-viselés van, azt szeretném tudni, egyáltalán hogy vizsgázhatott le és hogy kaphatott fegyverviselési engedélyt!!
Eddig úgy tudtam, elég szigorú phszihológiai és orvosi vizsgálaton kell megfelelni!
Lehet hogy túl naív vagyok, és itt is csak a tanfolyam, ill. a fegyverviselési engedély árának (ami nem kevés!!) befizetése a lényeg???,,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Így próbálnak a büntetésen enyhíteni, hogy autistának nyílványítják. Elég egyszerű a gyerek. Ezzel próbálkoznak. A cigányok felaprítják a sitten. Így, ha majd szabadul nem lesz ennél jobban már lelki sérült. Mert szabadulni fog. És nekünk nem mindegy milyen sérüléssel jön majd ki. Pedófil lesz, nőket rabol majd, vagy tömeggyilkol majd valamelyik piacon. Én ezt gyanítom az autistázás mögött.
tivoli
@ágimami: tegnap, 11:13
úgy tűnik jól megfizetett ügyvédje van, aki ezzel az ürüggyel akarja kimosdatni védencét.
caligne
25 millával a kezemben én is elbambulnék.
tivoli
@csa-csa: tegnap, 15:06
Egy autistát nem lehet rávenni olyasmire, amit nem akar. Pénzszállítás közben pedig rengetek helyzet adódhat amihez nem tudna alkalmazkodni, tehát eleve alkalmatlan az ilyen munkakörre.
Lecsukni az ügyvédet nyilvánvaló hazugságért!
tivoli
@csa-csa: Bocsi, a család szakértőjét kell először lecsukni a téves szakértésért és bevonni a szakértői jogosítványát.
csa-csa
@tivoli: "Egy autistát nem lehet rávenni olyasmire, amit nem akar."
tehát nem volt autista, magától rabolta ki a bankot a tetűje!
pláne ráhúznia "vizest.."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.