Budapest – Egyszer az életben jól akarta magát érezni J. Richárd (23) – ez  a gondolat vezette odáig a pénzszállítót, hogy lelépjen 25 millió forinttal a Futó utcai K&H Bankból. A Group4 biztonsági cég megtévedt dolgozóját gyorsított eljárásban pénteken 4 év 8 hónap börtönre ítélték. Édesapja szerint nemhogy ennyit, de egy hónapot sem bírna ki odabent. A pénteki tárgyaláson családja féltőn vette körbe a folyosói padon megtörten üldögélő fiút. Simogatták, biztatták, próbálták tartani benne a lelket, egészen addig, amíg az őrök be nem vezették Richárdot a tárgyalóterembe.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Alapvetően sajnálom ezt a marhát.
Nem ő lenne az egyetlen, aki 23 évesen egy nagy gyerek. Amellett a biztopnsági őrök és pénzszállítók nem a 200-as IQról ismertek.
A hülyegyereknek kiszabnék 5 évet felfüggesztve és kötelező kommunikációs illetve szociorehabilitációs terápiát.
Amíg mészároslőrincek és simicskalajosok rohangálnak szabadon, addig feltétlenül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alterego56
Ennek a gyereknek nincs rendjén valami az agyával.Egyébként a milliárdokat lenyúlókat kellene ilyen példás gyorsasággal sittre küldeni.
Desischado
Én is sajnálom a srácot. Szerintem fel sem mérte igazán, hogy mi lesz ebből. Szigorúnak találom én is a majdnem öt évet. Szerintem egy felfüggesztettel, és terápiára való járással megúszhatta volna. Munkát úgysem talált volna egykönnyen, és az adóssága is tetemes. Hogy a börtönben mi lesz vele, bele sem merek gondolni. Ránézetre is tipikus áldozat, a benti nehéz fiúknak. Mások milliárdokat rabolnak, és egy napot sem ülnek érte. Arról nem is beszélve, hogy rezesová ribanc négy embert ölt meg, és hasonló évet kapott, ráadásul valószínűleg fel is mentik. Ja, igaz, neki sok pénze van, az mindjárt más. Damu Rolandot is ennyire ítélték, pedig nem is tudták az erőszakot rábizonyítani. És érdekes, milyen hamar meg van az ítélet! Remélem, a másodfokon enyhítenek valamit. Ez a kölyök mégegyszer nem tenne ilyet, az biztos! Furcsa az "igazságszolgáltatás" nálunk!
Sziszifusz
@Tekla: A felfüggesztett ítéletet, az okozott kár megtérítése esetén, csak az ilyen ügyekben tartanám indokoltnak. Ez a fiatalember nem egy megrögzött bűnöző, csupán egy későn érő idióta, aki a társadalomra csekély mértékben veszélyes.
Én is úgy gondolom a valódi, kemény bűnözőket le kell csukni, és ők lehető legszigorúbb büntetést érdemlik. Sok esetben a nagyok, ettől súlyosabb bűncselekmény elkövetése után, sztárügyvédi forgatókönyv segítségével, rafinált védekezéssel,
felfüggesztett ítéletet érnek el.
A jogszolgáltatás nem mindig azonos az igazságszolgáltatással.
sokanvagyunk
Kedves szülők! "Az idegbaj fertőző betegség. Ti is a gyerektől kaptátok..." :))
postamester
Ilyen esetben a prostik adóbevallását is megnézheté a Hatóság...
Esetleg a számlaadás kötelezettség elmulasztását..
Vagy a fogyasztóvédelmisek...van még ötletem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.