A miskolci nyomortelepek felszámolásáért támogató aláírásgyűjtő kampányt indít a városi önkormányzat Fidesz-KDNP-frakciója - közölte a frakció szóvivője csütörtökön sajtótájékoztatón.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Fogják a szart és odébb lapátolják...megoldás nincs...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Fura az aláírásgyűjtés , mikor bármit megtehetnek . A kisebbség felhatalmazását is megkapták . Vagy ez cigányok parasztvakítása véreim teszek értetek valamit .Nem lehet , hogy az Eu tól erre kapott suskát akarják "'elkölteni "
coyote3
A miskolci szegények, meg a fideSS felszámolásáért...?
gödörben
@Hellcat: Megoldás van, csak az erre adott milliárdokat vissza kell venni attól aki ellopta, és arra kell költeni amire adták.
Majd ha kis országunkban egyenlőek lesznek a jogok és a kötelességek akkor rendeződik minden. Addig nem.
Hellcat
@gödörben: Amíg a rejtett erőforrás nem akar integrálódni addig pénzkidobás minden ráköltött fillér...az meg hogy ellopják ezt a pénzt az csak hab a tortán.
Hellcat
@Pálinkafőző Rézüst: Még a jobbik is melléjük állnak szerintem szóval a totális 2/3 ad se fontos nekik...csak kell a látszat vagy mittudomén...nembaj...megszokhattuk már az ilyesmit a nemzeti konzultációknál...mire megvolt az eredmény már meghozták a törvényt.
Meine Ehre heisst Treue
Mi ez a szerencsétlenkedés??? Korábban arról volt szó, hogy ezek a tákolmányok lakhatásra nem alkalmasak, sőt egyenesen veszélyesek.
Innentől egyszerű a megoldás: a lakókat evakuálni a holmijukkal együtt, majd mehet a folyamatos bontás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.