Az Országgyűlés Hivatala egymilliárd forintért kötött szerződéseket hordozható számítógépek, mobilok és mobilszolgáltatásokat beszerzésére, ezeket a képviselők, szószólók és a nekik bérelt irodákban segítőik használhatják – írja a Napi.hu.

A lap rögtön az elején megjegyzi, hogy a legnagyobb megrendelés a Magyar Telekomnak jutott, a norvég Telenor kimaradt a buliból.

A mobiltelefonokat és előfizetéseket (az OH meglévő 50 készülékére is) a Magyar Telekom Nyrt.-től vásárolják bruttó 488,9 millió forintért (nettó 385 millióért). Az alábbi táblázatból kiderült, hogy az Európai Unió területéről indított és fogadott hívásokra a Magyar Telekom 70 százalékos árengedményt ad. A távmunkaeszközökhöz (laptopokhoz) szükséges mobilnet szolgáltatást a Vodafone Magyarország Zrt.-től szerzik be 177,8 millió forintért (nettó 140 millióért). A szerződések értékét négy évre vonatkozó becsült összegként határozták meg – olvasható a Napi.hu cikkében.

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
Es a tavalyiak hova lettek? Az ipadok meg a tobbi cafang...
Vagy kell a gyereknek is valami ajandek kozpwnzbol...?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@JAJMÁR: Ezer hála, ezt nagyon jól mondtad, és igazad van! (megölelget)
Mobil123
@szandokan: Én nem mondtam hogy nincs humorérzéked. ( egyébként sejtettem , de akkor nagyon nagy jót kell tenned vagy várnak Tőled ilyet :-DD )

Viszont ne nevez senkit butának , legfőképp azért mert nem ért egyet veled , vagy azért mert nem fenntartásai vannak (veled kapcsolatban pl. azzal hogy lettél az aki lettel :-D). Sok olyan ír itt aki pl. priviben olyanokat magáról hogy az emberek legtöbbje azt sem tudja hogy segítsen rajta , és előadja a" hattyúk halálát" is és egyszer csak kiderül hogy egy hazug sz@r alak , és újra kezdi más nick néven a kommentezést. (nem is egyen) . Remélem érthető.
szandokan
@Mobil123: Amit neki írtam, annak oka volt. nem ma kezdtük a társalgást, és amit a face - n elkövet, az súlyosabb, mint amiket itt előad.
Desischado
@szandokan: Én ott is, és itt is kimondom, mi a véleményem. Ez neked súlyos? Mi van, tán bűnöző vagyok, hogy ilyen stílusban beszélsz rólam? Amit a face-n "elkövet", mi ez, mintha bűnöző lennék! Ja, bocsi, mindig elfelejtem, hogy neked milyen király ez a rendszer! Egyébként meg Mobil nyugodtan beleszólhat, én felhatalmazom rá, és máskülömben sokan gondolkodnak úgy, mint én. Ha a face-n járkálsz olvashatsz még arról, ennyire imádják sokan a vezírt!
Mobil123
@szandokan: Az hogy ki mit csinál a pl. facbookon az Ő dolga. Mindenkinek meg van a maga véleménye , de attól még nem buta. Az hogy Neked vagy nekem ill. bárki másnak mi tetszik és mi nem az megint egy más kérdés. Mindenki más vehemenciával fejezi ki a véleményét az élet bármely területén. Azért Te sem vagy egy szent sokszor a megnyilvánulásaidban, ahogy én sem.
Szoktam én is a facebookon hozzá szólni , de az is igaz hogy igyekszem finoman fogalmazni ott is és itt is. Vagy sikerül vagy nem :-)))
A hozzászólókat akkor sem butázom le vagy még durvább jelzővel sem illetem. Elolvasom azt lapozok. Igyekszem nem bántani senkit , és a "szólásszabadságát" tiszteletben tartani (igaz a jelen kormány ezt egyre jobban szűkíti , korlátozza , így azt gondolom amíg lehetőség van rá mondja el mindenki a véleményét a politikusokról ahogy szeretné :-D )
kukac50
Az Ő fizetésükből telik rá vegyenek maguknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.