Az Országgyűlés Hivatala egymilliárd forintért kötött szerződéseket hordozható számítógépek, mobilok és mobilszolgáltatásokat beszerzésére, ezeket a képviselők, szószólók és a nekik bérelt irodákban segítőik használhatják – írja a Napi.hu.

A lap rögtön az elején megjegyzi, hogy a legnagyobb megrendelés a Magyar Telekomnak jutott, a norvég Telenor kimaradt a buliból.

A mobiltelefonokat és előfizetéseket (az OH meglévő 50 készülékére is) a Magyar Telekom Nyrt.-től vásárolják bruttó 488,9 millió forintért (nettó 385 millióért). Az alábbi táblázatból kiderült, hogy az Európai Unió területéről indított és fogadott hívásokra a Magyar Telekom 70 százalékos árengedményt ad. A távmunkaeszközökhöz (laptopokhoz) szükséges mobilnet szolgáltatást a Vodafone Magyarország Zrt.-től szerzik be 177,8 millió forintért (nettó 140 millióért). A szerződések értékét négy évre vonatkozó becsült összegként határozták meg – olvasható a Napi.hu cikkében.

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
Es a tavalyiak hova lettek? Az ipadok meg a tobbi cafang...
Vagy kell a gyereknek is valami ajandek kozpwnzbol...?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bundi
Es a tavalyiak hova lettek? Az ipadok meg a tobbi cafang...
Vagy kell a gyereknek is valami ajandek kozpwnzbol...?
Hellcat
@szaboria1: Fizessék nekik a fanok akkor...
leszúrt rittberger
Érdekes, tudtommal azért kapnak "átlagon felüli" fizetést, hogy az ilyen dolgokat meg tudják venni.
Meine Ehre heisst Treue
@bundi: Hol vannak azok már! Az adófizetők pénzéből könnyű harácsolni!
postamester
@Hellcat: Azokat már elajándékozták a hülyegyerekeknek...
Hellcat
@postamester: Akkor megérte megvenni őket.
postamester
@Hellcat: Ali baba és a R a b l ó b a n d a ...
human
Na ezt az egyet nem sajnálom tőlük. Azért ez kell a munkájukhoz.
Hellcat
@human: Attól hogy valaki vesz nekem ásót még nem fogok szorgalmasan ásni minden nap :D
silber13
@human: Figyelj már! Te most számomra egy nagy újdonságot mondtál!! Mihez kell nekik?? Munkához??? Hinnyeanemjóját!! Oszt tudják azok, hogy az a munka nevű izé az nem szitokszó? Tudják, hogy mi is az???
human
@Horizont: Nem volt bennem irónia. Jobb cégeknél is kapnak laptopot, mobilt a középvezetők.
Hellcat
@human: Jobb cégeknél ha nem dolgozol vagy nem jársz be a munkahelyedre kirúgnak a g...cibe :D Ezek 4 évig nem jártak be dolgozni aztán megszavazták őket kormánypártnak...
human
@Horizont: Tavaly már kaptak? Hát ez akkor tényleg korai volt. Azt hittem 4 évente kapnak.
dr. prédikátor
Hogy miért kell nekik új laptop meg mobil??? C S A K !!!
szaboria1
Egy kis emlékeztető 2010 választások után 200000,.ft.-on felüli laptopokat kaptak. Tavaly már táblagép járt nekik plusz a mobilok is le lettek cserélve mert a Vodafone céggel kötött üzletet a kormány.
szandokan
@bundi: @szaboria1: @Horizont: Egy műszaki cikk fél év múlva már csak ócskavasnak való, egy év elteltével meg már teljesen elavultnak számít.
human
@szandokan: De nem a legújabb erőforrászabáló játékokkal kell játszaniuk, hanem szövegszerkesztőt és táblázatkezelőt használnak és pont. 4 évig normál mindennapi használattal simán elműködnek a gépek. Esetleg az akksit kell cserélni évente. A gépe amiket kapnak ráadásul a legstrapabíróbb kategóriából valók. IBM T sorozat. Erősített váz, folyadékelvezető billentyűzet stb.
bundi
@szandokan: ezt mondod te mert gondolom nagyon ertessz hozza...
De szerintem meg marhasag... Egy 3 eves netbookra ha felrakod a kittkattot bo en eleg ahhoz amire ok hasznaljak...
Tenyleg mire is kell nekik?
Mi az amihez ilyen parameteru geoek kelenek?
Mobil123
Tisztelt hozzászólók!
Ezt eddig is megkapták. Sőt! Ehhez jár mobil internet . (természetesen az adófizetők pénzéből!)Az hogy hol van az előző évben kapott? Hát ez általában úgy szokott működni hogy megveheti aki addig használta ( cégeknél levan írva hogy milyen kifutási idővel cserélik ezeket az eszközöket ) pár forintocskáért .

(Én is vettem így a cégtől 2 x is asztali számítógépet, de aki laptopot használt az azt vehette meg)
bundi
@Mobil123: oke ha egy ceg nyereseges es megengedheti maganak... Tegye...
De kozpenzbol... megugy hogy ez a ceg tavaly evvege ota 2000 milliarddal no elte az adossagat ... hat igy kerdeses a jogossaga... Mellesleg mik azok a programok amik ezeket indokoljak...
Mobil123
@bundi: És ki mondja meg hogy szabad vagy nem ? Nyereséges vagy sem? Jelen esetben a vezír!
Az hogy ők milyen programokat használnak nem tudom . Bár szerintem az excel és a word ami kelhet nekik. Nyugodj meg hogy tovább fogják növelni az állam adósságát!
Jár nekik továbbá tankolós kártya (és itt való színű hogy nincs nagyon megszabva az érték) , autópálya matrica, (bel és külföldre!!) gk. járulékos ktg-i sem kevesek (adó, biztosítás, javítás, tél-,nyári gumi, és egyéb óhajok a gk-ba) stb.
bundi
@Mobil123: hat ha a szavazok erre adtak felhatalmazast...jarjon nekik...
Ki vagyok en egyedul hogy felhlbiraljam a dontesuket...
Elvegre a loszar is mennyei lehet...tobb millio legy nem tevedhet...
bundi
@Mobil123: csak amikor a legyecskek honap vege elott szembesulnek hogy mennyi is maradt a szamlan...es belegondolnak abba...hogy abban a honapban is tobb ezer forinttal tamogattak a kedves kepviselojuket...mert neki ez jar... Na akkor kezd el cifrabba valni a nyomorusag...
De mint mondtam...hidegen hagy...nem ott elek nem oda adozom...
Mobil123
@bundi: Sajnos ez van. ( ne gondold hogy a másik oldal kormányzása alatt ez nem volt meg, de meg volt csak nem volt ennyire sok )
Mobil123
@bundi: Csak hogy a legyecskék olyan elvakultak (és tudnék durvábbat is mondani de nem tehetem mert azért én tiszteletben tartom az ő véleményüket is még ha nem is értek vele egyet . Igaz ők elmondanak bennünket mindennek a mi nézetünk miatt) hogy képtelenek ezt észrevenni. Még akkor sem ha a hónap utolsó hetében már nem jut kenyérre. :-(
m.macskosz
"... a norvég Telenor kimaradt a buliból."
Naná, hogy kimaradt! Tavaly nem volt hajlandó ingyen SMS-eket küldözgetni a március idusakor kialakult (helyesebben a BM töketlenségének köszönhető) katasztrófahelyzet miatt!
szandokan
@human: Nem azt mondtam, hogy annyira indokolt a csere, csak a tényeket vázoltam.
szandokan
@bundi: Én nem csak konkrétan a netbook - okra gondoltam, hanem általában a műszaki cikkekre.
bakegya
Ja,de az én gépemet nem képesek összeboronálni a másikéval,de csakkk itthon,a határon túl ezzel nem igazán kell vesződni.
Hellcat
@szandokan: 15:37...3 éve használom ugyan azt a mobiltelefont és ugyan azt a laptopot...tökéletesen megy mind a kettő...mondjuk én nem élősködök az adófizetőkön azt tegyük hozzá.
szandokan
@Horizont: Miért, egy politikus Magyarországon lassan már levegőt sem vehet az emberek engedélye nélkül? Inkább ez az, amit nem tudok felfogni.
JAJMÁR
@szandokan: 19:26 Az jutott eszembe, hányan és meddig vennének még levegőt,ha így lenne :) pedig bizony, az ő "munkáltatójuk" a választók!
Ehhez képest pont fordítva van, a választók, akik őket oda küldték, lassan már levegőt sem vehetnek engedély nélkül.
Mobil123
@szandokan: De vehet levegőt , de akkor ne fújja ki , tartsa bent amíg nem tudja normálisan ellátni azt a feladatot amiért elvállalta az emberek képviseletét . (ez vonatkozik minden politikusra !)
szandokan
@Horizont: @JAJMÁR: @Mobil123: Tudjátok, az a legfőbb probléma itt, hogy mindenki, akiknek gond van a saját életükkel, azok az éppen regnáló kormányt teszik felelőssé érte. Most éppen a Fidesz ez a kormány. 2010 óta más sem megy, csak az ő felelősségük taglalása, az ő négy évük tehet mindenről, Orbán az oka annak, hogy végre a segélyen élők is dolgozhatnak (tudom, nem nagy öröm ez mindegyiküknek), ő tehet arról, ha valaki lerokkan, rákos lesz, elveszti a munkahelyét, nem végzett csak 8 általánost, tehetetlen az életben, ha jégeső esik, ha 40 fok van, szóval azt hiszem, kicsit elég volt már ebből. Ha ennyire szar itt az élet, és persze a kormány az oka, akkor tessék 2018 - ban felállni abból a kurva karosszékből, és elmenni szavazni, mert ellenkező esetben ez mégis csak azt jelenti, hogy nincs itt egyáltalán probléma. Most pedig ha megbocsájtotok, megyek fürdetni, mert a két kicsi holnap megy az ovival kirándulni. További kellemes estét, hölgyeim!
1magyar
@szandokan: Ha a céged becsődöl te kit teszel érte felelőssé?
szandokan
@1magyar: Magamat, de ez nem fog előfordulni, mert tisztában vagyok azzal, mire vagyok képes. És most tényleg megyek.
1magyar
@szandokan: A nép meg a megválasztott vezetőit, akik csak a saját vagyonukat gyarapítják, amiért oda lettek ültetve a vezetői székekbe, nem tudják és nem akarják jól csinálni.
A rájuk bízott nemzeti vagyont csak herdálják.
qxy
De most kérdezem én. Ki engedte meg? mert én nem ! Vegyen a sok szemét naplopó abból amit már ellopott tőlem! Nem elég? Na csak találkozzak egyel. Adok a pofájának!
Ingyen Fa . Som. de ez mind ugye törvényes és szabályos! A törvény alkotókat kellene " Menekülés közbe saját magát tarkón lőtte" Gyalázatos egy tolvaj banda!
Cicamama55
@Horizont 19:34 Nagyon egyet értek Önnel!
Cicamama55
@szandokan: Én úgy gondolom az Ön hozzászólását olvasva, hogy Ön még bírja tartani magát, ezért fogadja el ezt a helyzetet! De higgye el, egyre több a becsületesen dolgozó, de mély szegénységben élő ember kis hazánkban! Az ellenzék végzetes hibájának tekintem azt, hogy az ország itt tart, ahol most vagyunk! Félő dolog az, hogy ha nem kapnak észbe, Ön is a leszegényedett milliók közé kerül! Nem kell ám sok hozzá, nem gondolja?
Grafix69
@szandokan: Abban igazad van,hogy elavultnak számit csak tessék másokra is értelmezni , én mé nem kapok egy elavult tábla gépet ba...meg, vagy egy elavult qrva régi éves Asus laptopot, vajon mé nem ? Na...
csip-csop
ezt a tèmat màr megbeszèltuk 2-3 honappal ezelot! most mergint felhoztàk csak azèrt hogy felidegesitsuk magunkat? nem kell ezekre emlèkztettni, mert ugy is tudjuk, hogy a mi zsebunkbol veszik ki.
csip-csop
@1magyar: ezeknek nem tablet kell, hanem tabbletta!!! de jo sok ès gyors hatàsu.
JAJMÁR
@szandokan: 20:20 Tévedsz! Egyébként is rámnézésből látszik, hogy soha semmi gondom nem lehet :) (Mindenki azt mondja, hogy jó nekem... :) )

Nem minden ember olyan, mint Te, hogy nem lát tovább a saját életénél, Nem sajnálom sem a laptopot, sem a mobilt a képviselőktől, - nekem is volt - ami azt jelentette, hogy se hétvége, se ünnep, se éjszaka, csak határidők!
Remélem ők is így vannak ezzel.
Az meg más kérdés, hogy miért és mennyi felelőssége van a kormánynak az ország állapotáért. Az nem kérdés, hogy van!
Ez itt pedig egy politikai blog, ahol erről beszélni illik :)
(Milyen picik? ikrek? )
szandokan
@JAJMÁR: Te tényleg nem tudod? Ikrek, 5,5 évesek. Lassan megint megyek, mert kezdődik a meccs.
petike
@szandokan: Ha nem vetted volna észre, felálltak a zemberek. Többen szavaztak összességében az ellenzékre (2,7M) mint erre a rablóbandára (2,1M). De a törvényesített választási csalással szemben nem lehetett az igazi akaratot kinyilvánítani.
Bár ezt egy narancsdroid úgysem fogja fel.
JAJMÁR
@szandokan: 21:55 Hát, mindent én sem tudhatok :) Gratulálok :)
szandokan
@Cicamama55: Én nem fogok odakerülni, higgye el nekem. Nem ismer engem, így tehát ön ezt nem tudhatja. Nekem egy kormány sem határozta meg az életemet (na jó, az átkos ne jöjjön vissza többé), mert a magam ura voltam mindig. A részletekkel nem akarom fárasztani, nincs értelme. Megyek, mert kezdődik a VB, még lemaradok a nyitómeccsről...:-)
szandokan
@petike: Az ilyen emberek miatt kicsit bánom, hogy az öt gyerekem közül az egyiket Petinek neveztem el...:-)
szandokan
@JAJMÁR: Köszönöm. Pedig régebbem már megírtam szerintem neked is, hogy hányan vannak, és mekkora a két legkisebb. Na, tényleg lemaradok a meccsről így...:-)
szandokan
@Grafix69: Azért, mert nem vagy politikus, és gondolom, még középvezető sem. Az enyém lassan 5 hónapos, majd elküldöm neked...:-))
Hellcat
@szandokan: 20:12...szerintem most akár abba is hagyhatod...gondold csak el...2006 után a fidesz mindent a szocikra kent...MINDENT...a mai napig...ha meg esetleg mégis akad kivétel akkor azt meg az EU ra kenték...álszent szöveg ez amit leírtál már ne is haragudj.
kkalman
Hogy is szól a mondás?
Nincs ingyen leves!
Akkor ingyen laptop és mobiltelefon miért van nem tisztelt vezetőinknek? Ja, az nem leves!
adrenalink
@szandokan: 22:02-re Nem a "tetszik"-et akartam nyomni, bár ez tudom hidegen hagy! Csak azt akartam írni, hogy gondolj inkább Szijjártó Petikére...:-)
Desischado
@Horizont: Ne akadj ki, ő a napfényes oldalon járkál, magyarán a gazdagok kasztjába tartozik, neki király ez a rendszer. Fogalma sincs a valódi világról, lövése sincs, milyen a mindennapiért küzdeni, vagy épp nyomorogni. Persze, hogy védi őket! Tudhatnád, hogy ezek mind ilyenek, tisztelet a kivételnek! Ők jól élek, szociális érzékenységük a béka hátsófelénél is alább van, vagyis nulla!
Amúgy meg a képviselőknek semmi sem drága, hiszen nem nekik kell fizetni!
szandokan
@adrenalink: Jól gondolod, hidegen hagy ebben a nagy melegben is...:-)) Egyébként a narancsdroid kifejezése miatt kapta meg a poénomat. A Petike egy nagyon aranyos név, nagyon TETSZIK...:-)
szandokan
@Desischado: Úgy látom, te viszont még mindig a sötét oldalon állsz...:-)) Több mindenről van nekem "lövésem", mintsem azt eltudnád képzelni, kedves Judith...
Grafix69
@szandokan: Mennyen az Any@ba az a politikus meg középvezető amelyik nem képes a fizetéséből megvenni egy kib@szott laptopot, meg egy telefont. Élősködők.
Mobil123
@szandokan: Mi már marha sokat beszélgettünk úgy gondolom. Mi lenne ha elolvasnád újra amit írtam.
De akkor újra leírom az érthetőség kedvéért: Nem szeretem (finoman kifejezve!) a Fideszt (a kdmp csak háti párt!!) , nem vagyok jobbikos , nem vagyok szélsőséges balos sem. Amit írok az általában "A" politikusokról szól ahogy fent is!! Nagyon jól tudod (mert beszéltünk erről is) hogy felálltam abból a bizonyos "kurva székből" és voltam szavazni , na persze nem a Fideszre (soha nem fogok rájuk szavazni) Számtalanszor elmondtam a véleményem hogy a jelen politikában részt vevők múlttal rendelkeznek , azt is elnyögtem hogy szerintem nem politikusoknak kéne vezetni és dönteni az ország életéről hanem szakembereknek. (persze ez csak az én dilim !)
Az viszont látszik hogy a Orbán és társai (legfőképp a Lázár barátod segédkezik ebben neki!!) tönkre teszik az országot. Az mondod hogy az átkos soha ne jöjjön vissza. Na ahogy elnézem a vezíred sokkal rosszabbat vezet be. Persze Te mint cég vezető nem fogsz szegénységben élni , na de mi lesz azokkal akik már most is abban élnek és azokkal akik még a víz felszínén kapálóznak?
A gyerekeknek jó kirándulást!:-)
petike
@szandokan: Ja, hogy poén volt... hahahaha
1magyar
@szandokan: De ha a saját cégednél a tönkremenésnél magadat hibáztatnád, akkor az ország csődbejutásánál nem a vezetőket kellene???
Meine Ehre heisst Treue
@szandokan: Ez erős túlzás, főleg az ő igényeiket figyelembe véve.
Pl. én nagy teljesítményű, ipari felhasználásra szánt, csúcs üzleti szériás mobil eszközöm van, mely évek múlva is kiváló eszköz marad, nem beszélve a cserélhető, fejleszthető komponensekről (videó vezérlő, cpu, ram, stb)

Ezek az emberek a munkájukhoz kapták az eszközöket, melyhez még egy több éves gép is megfelelő, még akkor is ha nem business szintű, csak egy középkategóriás multimédiás gép. Ők nem grafikusok, szoftverfejlesztők, nem a gépiparban dolgoznak tervezőként, ahol gépipari alkatrészeket gyártanak, nem gáz- vagy olajipari szakemberek, nem autótervezők, stb. Adattárolásra (ebből kifolyólag titkosítás, HDD védelem), prezentációk készítésére, netre, e-mail-ezésre, Office-hoz kell a gép.
Ezeknek a kritériumoknak megfelelt volna a korábbi eszköz is. Innentől és ezért merül fel az adófizetők kontójára történő sumákolás lehetősége.
Meine Ehre heisst Treue
De jó, hogy nem lehet javítani. Ez az oldal egyre inkább a hulladék kategória!!!

Tehát én egy elég jó lapossal nyomom, de azt a saját költségemen vásároltam, míg ezek a figurák az adófizetők pénzén ,,dolgoznak".
bundi
@szandokan: egyebkent a lenyeg elsikkadt...hany embernek is szereztek be most ingyen videojatekot ingyen nettel? Es ez mennyibe is fajhat fejenkent? Ha mindenkire egy millat vernek el akkor is ezer emberrol lenne szo...ez azt jelentene hogy a ketszaz fos pa lamentben mindenkinek van ot segitoje es mindenki kap egy millaert ajandekot az adofizetoktol mert ok ennyit is ernek...
Egyebkent nem tudom tisztaban vagy e vele de egy kozepkategorias kinai tabla itt kb 100 font korul indul...ha hasznalni akarod es kozpenzbol veszik nem muszaj a branddel villogni...
Ezek a tablak quadcore-osak android 4.4 kittkatt fut rajtuk 1 giga rammal 16 tarral...
Szerintem mar ez is boven tobb mint amit erdemelnek...meg amire nekik kellene mar ez is boven eleg...
silber13
@szandokan: 06.12 15:37-re : Ezeknek - ismerve a munkavégzési hajlandóságukat - bőven elég lenne Word helyett az inka csomó írás, ( nyithatnának egy kis háziipari szövtkezetet, a sok csomózgatás miatt ), számolni meg tökéletesen megfelelne az abakusz is, ami amúgy egy véresen komoly szerkentyű!
m.macskosz
@szandokan: tegnap, 20:12
"Most pedig ha megbocsájtotok, megyek fürdetni, mert a két kicsi holnap megy az ovival kirándulni."
Minden óvodai kirándulás előtt megfürdeted őket?

Nem fog elkopni a bőrük?

Ne izgulj, csak vicceltem!
JAJMÁR
@szandokan: 22:01 Érdekes, én így vagyok a Gábor névvel, ami végül is egy nagyon "rendes" név :)
szandokan
@m.macskosz: Gondolod, hogy hatnak rám a bugyuta vicceid?
szandokan
@Meine Ehre heisst Treue: A politikusok az adófizetők pénzéből kapják a fizetésüket, és ha így nézzük, mindent abból vesznek meg. Rossz megközelítés.
Desischado
@szandokan: Hálásan megköszönném, ha itt a nicknevemen hívnál! Amúgy meg talán tudod, milyen nélkülözni? Én állok a sötét oldalon? Te a világos oldalon, mert védesz egy ilyen mocskos bandát?
Grafix69
@Desischado: Szándokán könyékig jár a rántott levesben.
Meine Ehre heisst Treue
@szandokan: De nem ez a gond. Ok, őket mi, adófizetők tartjuk el. Nem ez a gond.
A gond az eszetlen pazarlással van: a nagy közösből van finanszírozva, ezért nem baj, ha abnormálisan van felhasználva az adott pénzeszköz. Ezt a mentalitást kellene megváltoztatni, sőt, el se kellett volna kezdeni.
Mobil123
@silber13: Felénk a gyerekeket szokták így becézni :-)) És hát egy cég vezírt talán csak nem ?!:-))
szandokan
@Mobil123: @silber13: Mindig azt mondjátok, nincs humorérzékem. Egyébként a nejem hív így...:-)
szandokan
@Desischado: Rendben, de nem hinném, hogy téged hívnak így egyedül az országban, a vezetéknevedet meg nem írtam ki. A sötét oldalt pedig tényleg komolyan gondoltam, mert a gondolkodásod még most is elkeserítő. Még mindig megvagy arról győződve, hogy én nem a munkámmal értem el idáig, ráadásul szerinted ezért nem kellett küzdenem sem. Nagyon buta vagy, sorry.
JAJMÁR
@szandokan: 23:16 Bocs, hogy beleszólok, de a fentiek utalhatnak az illető bizalmatlanságára, mert esetleg vannak negatív tapasztalatai, más az élethelyzete, azt is látom, hogy az illető nem egy hiszékeny fajta, de hogy emiatt buta lenne, ez hibás gondolkodás.

Másrészt miért kellene elhinni bárkinek is itt, amiket írsz? Ez a blog elvi, gondolkodásbeli különbözőségek ütközőhelye, semmi több. Ez itt nem verseny, a "ki mire vitte annyit is ér " itt nem nyerő. Itt mindenki ugyanannyit ér, és a legtöbben aszerint rangsorolunk, amennyi belőle megnyilvánul a leírt gondolataiban.
szandokan
@JAJMÁR: Jól kezdted a hozzászólásodat, valóban nem kellett volna ebbe beleszólnod. Én is tudom, kinek mit, miért írok. Na, megyek, jön egy nem kis mérkőzés ismét a VB- n. Jó éjt!
Desischado
@szandokan: Nem én vagyok a buta! Írtad, hogy feltaláló vagy, és sikerült egy amerikai társat találnod. De gondolom, és a videó alapján a polgármesterrel is jóban vagy, és ez azért szintén segít. Elhiszem, hogy a szerencse és a munkád juttatott ideáig, oké. Amivel nekem bajom van, az az, ahogy te a dolgokhoz hozzáállsz. Nem én vagyok itt a sötét. Én nem állok egy ilyen banda és rendszer mellé, nem hagy hidegen mások baja, nem hiszem azt, hogy mindenki megérdemli a sorsát, és mindenki maga tehet arról, hogy szegény. Nagyon csőlátásod van. Te fent vagy, és hogy mélyben mi van, az téged, - mivel nem érint, - nem érdekel. És főleg, egy ilyen aljas, rablóbandát nem preferálok, mint te. Ez a bajom veled, és nem érdekel, a gazdagságod, ha tisztességesen szerezted, de az a tapasztalatom, hogy ide eljutni, keveseknek sikerül úgy, hogy nem alkusznak meg valamivel.
Desischado
@JAJMÁR: Ezer hála, ezt nagyon jól mondtad, és igazad van! (megölelget)
Mobil123
@szandokan: Én nem mondtam hogy nincs humorérzéked. ( egyébként sejtettem , de akkor nagyon nagy jót kell tenned vagy várnak Tőled ilyet :-DD )

Viszont ne nevez senkit butának , legfőképp azért mert nem ért egyet veled , vagy azért mert nem fenntartásai vannak (veled kapcsolatban pl. azzal hogy lettél az aki lettel :-D). Sok olyan ír itt aki pl. priviben olyanokat magáról hogy az emberek legtöbbje azt sem tudja hogy segítsen rajta , és előadja a" hattyúk halálát" is és egyszer csak kiderül hogy egy hazug sz@r alak , és újra kezdi más nick néven a kommentezést. (nem is egyen) . Remélem érthető.
szandokan
@Mobil123: Amit neki írtam, annak oka volt. nem ma kezdtük a társalgást, és amit a face - n elkövet, az súlyosabb, mint amiket itt előad.
Desischado
@szandokan: Én ott is, és itt is kimondom, mi a véleményem. Ez neked súlyos? Mi van, tán bűnöző vagyok, hogy ilyen stílusban beszélsz rólam? Amit a face-n "elkövet", mi ez, mintha bűnöző lennék! Ja, bocsi, mindig elfelejtem, hogy neked milyen király ez a rendszer! Egyébként meg Mobil nyugodtan beleszólhat, én felhatalmazom rá, és máskülömben sokan gondolkodnak úgy, mint én. Ha a face-n járkálsz olvashatsz még arról, ennyire imádják sokan a vezírt!
Mobil123
@szandokan: Az hogy ki mit csinál a pl. facbookon az Ő dolga. Mindenkinek meg van a maga véleménye , de attól még nem buta. Az hogy Neked vagy nekem ill. bárki másnak mi tetszik és mi nem az megint egy más kérdés. Mindenki más vehemenciával fejezi ki a véleményét az élet bármely területén. Azért Te sem vagy egy szent sokszor a megnyilvánulásaidban, ahogy én sem.
Szoktam én is a facebookon hozzá szólni , de az is igaz hogy igyekszem finoman fogalmazni ott is és itt is. Vagy sikerül vagy nem :-)))
A hozzászólókat akkor sem butázom le vagy még durvább jelzővel sem illetem. Elolvasom azt lapozok. Igyekszem nem bántani senkit , és a "szólásszabadságát" tiszteletben tartani (igaz a jelen kormány ezt egyre jobban szűkíti , korlátozza , így azt gondolom amíg lehetőség van rá mondja el mindenki a véleményét a politikusokról ahogy szeretné :-D )
kukac50
Az Ő fizetésükből telik rá vegyenek maguknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.