Az Együtt-PM szerint szimbolikus jelentősége van annak, hogy a "valóságtól elrugaszkodott" Orbán-kormány az "illúziók világát képviselő" Várszínházba költözhet. Szabó Szabolcs, az ellenzéki párt független országgyűlési képviselője beszélt erről szombati sajtótájékoztatóján a Miniszterelnökség terezett új épülete előtt, a budai Várban.

Elfogadhatatlan, hogy a kormány nem tájékoztatta "újabb értelmetlen tervéről" a Várszínházban működő Nemzeti Táncszínházat – mondta. A kabinet elképzelése egyébként jól illeszkedik eddigi intézkedéseihez, hiszen ahogy azok is, a színház is az illúzió világát képviseli – jelentette ki.

Tízmilliárd forintokba kerülő látszatintézkedés a minisztériumok vidékre költöztetése, ami önmagában nem jelent majd kedvező változást a hátrányos térségeknek – hangsúlyozta. Bírálta Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető minisztert is, amiért az ország GDP-jének 40 százalékát adó Budapestnek csupán 3 százaléknyi uniós forrást hagy.

Az Együtt-PM politikusa azt javasolta Orbán Viktor kormányfőnek, hogy a budai volt karmelita rendházba zárkózás helyett költöztesse inkább hivatalát Felcsútra, ahol a nézők nélküli stadionban van még helye.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pityuka
Na itt a hiba. Nem Felcsútra, hanem szent Ilona szigetére kell költöztetni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Desischado: Ha lenne annyi eszed, mint nekem, akkor nem itt sírnál folyton. Ez a "bagázs" megoldja az ország helyzetét pár éven belül, még talán azokét az emberekét is, akikét nem is lenne olyan fontos...
szandokan
@adrenalink: A következő 4 év már ezekről fog szólni. A VB eddigi legunalmasabb meccse megy, ennél még a propi is színvonalasabb...:-)
dzurinda
@szandokan: "A következő 4 év már ezekről fog szólni."

A probléma az, hogy ennek az irányába semmi sem mutat, de persze leírva jól hangzik, amit mondasz, csak semmi valóságalapja sincsen. 2018-ban az lesz a mantra, hogy kell még újabb négy év.
coyote3
@szandokan: Igazi fideSS-es mentalitás. ha nincs ész/érv/ jön az agresszió . Remélem autókat nem fogsz gyújtogatni , mint tetted ezt 2006-ban...:)
adrenalink
@spu00: Tata! Baj van a dioptriákkal, vagy valami mással?! Szó sem volt holmi lovaskocsikról! A hölgyeket évek óta ismerem. Miért hazudnának? Sem Orbán, sem a politika nem érdekli őket.
Maga szerint @bakegya: (10:04) is álmodott?
adrenalink
@szandokan: A meccsnél már csak a Te mantráid unalmasabbak! Még mindig ott tartasz, hogy nem könnyű m.helyeket teremteni. Ez így igaz. De az "1 millió munkahelyet 10 év alatt"-ból már több mint 4 év eltelt, és jelentősebb m.hely képződés csak az autógyártásban volt. Az meg tudjuk, hogy azelmultnyócév eredménye, Orbánnak csak a szokásos szalag átvágás maradt. Ebben a ciklusban sem várható nagy előrelépés, mert a fityisz "programja", hogy folytatjuk. A közmunka csak egy szemfényvesztés, mert GDP növekedést nem eredményez, márpedig ez mindennek az alapja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.