Az Együtt-PM nem ért egyet azzal, hogy Lázár Jánost Miniszterelnökséget vezető miniszterré, Seszták Miklóst pedig nemzeti fejlesztési miniszterré nevezzék ki – mondta keddi, budapesti sajtótájékoztatóján a szövetség társelnöke. Kónya Péter arra kérte Orbán Viktor kormányfőt, hogy vonja vissza a két politikus miniszteri jelölését.

A független képviselő úgy fogalmazott: mindkettejükről nyilvánosságra kerültek olyan adatok, amelyek nem csak az alkalmatlanságukat bizonyítják, de méltatlanságukat is a posztra. Egy normális demokráciában ilyen politikusoknak a közélettől messze távol kell maradniuk – tette hozzá.

Lázár János személyesen felelős azért, hogy az ország eleshet 1500 milliárd uniós támogatástól illetve, hogy civil szervezetek nagy valószínűség szerint nem kaphatnak meg negyvenmilliárd forintot a Norvég Alapból – fogalmazott

Miközben az államtitkár hivatalosan havi egymillió forintot keres, „23 millió forintokat költ fácánvadászatra” – közölte. Ezt azzal folytatta, hogy Lázár János „különböző közpénzekből fizetett luxusnyaralásokon, (…) luxusszállodákon és luxusgépkocsikon élősködik az állampolgárok pénzén”.

A másik jelöltre áttérve kijelentette: „Seszták Miklósról pedig köztudottá vált, hogy offshore-lovag”. A politikus számos olyan közbeszerzési tevékenységnek volt a részese, amelyekről kiderült, hogy korrupciógyanúsak voltak – mondta Kónya Péter.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kórókárókatona
még esetleg valami jó ötlet??? vagy Orbán vegye be Fletót Lázár helyére? vagy esetleg Fekete Jánosbácsit az mnb -élére?,? kérünk ötleteket kedves ellenzék, mert itt állunk,tanácstalanul, Kit még , és hova szeretnétek?,Na elmentek ám most már , oda ahova én gondoltam! méghogy lázár seszták ne legyen miniszter! és kérem van képük előállni az ötlettel pár százalékos pártocska , az eszem megáll.
kkalman
Seszták és Lázár a legjobb helyet kapták meg a kormányban ahhoz, hogy az orbáni, minden a mienk elvben foglaltakat maradéktalanul végre tudják hajtani.
mate03
@Tulipánfa: Tévedsz! A nagy főnököt ,Simicska Lajosnak hívják!
Les miserables
@Fradigege: Na ilyen ember kéne még vagy 5 000 mint te vagy.A gond hogy 2,5 millionyian vagytok.
Fradigege
@Les miserables: Én nem vagyok zsideszes. De mi a gond? Szerintem eltévesztetted a házszámot. Lehet, hogy a zsidózást vágtál le ebből.
keresztapa
Az együtt-PM adjon fel hirdetést az RTL -en, hogy miniszter kerestetik PM módra Lázár és Seszták helyett. Ez a PM azt hiszi, hogy kívánságműsor az elnöki kinevezés, vagy betelefonálós műsor részvevője!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.