A Szabadság téri tiltakozás szervezői tegnap este tették közzé nyílt levelüket, amely a MAZSIHISZ és az Élet Menete vezetőihez szól – de voltaképpen mindenkihez, hiszen a köz érdekéről van szó. Az Elátkozott Emlékmű kapcsán az egész társadalom becsülete sérülne, sőt, fog is sérülni, amikor átadják majd a szobrot. A történelemhamisítással becsületünkbe gázol a kormány, de mintha nem sokat tennénk ez ellen, sőt – tán még olyanok is akadnak, akiknek tetszik. Lelkük rajta – de lássuk a levelet.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Szerintem az a szarkavaró akik kimagyaráz mindent.
Ez az emlékmű nem kimondottan a zsidóknak van állítva hanem minden háborús áldozatnak amit a zsidók nem akarnak elfogadni, mondván hogy csak ők szenvedtek.
Az ilyen hozzáállással nemhogy elismerést hanem inkább megvetést érnek el.
...de lehet valakiknek épp ez az érdeke...és azt nem hiszem hogy a zsidók lennének..ők csak ismét áldozatok, mert bedőlnek az ilyen provokatív semmittevőknek akiknek jobb híján nincs egyéb dolguk mint az utcán hőbörögni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.