Az RTL Klub a pénteki Híradójában újra olyan ügyekkel foglalkozott, amelyek esetleg kellemetlenek lehetnek a kormánynak. Más mellett szó esett arról is, hogy az eddig állami kézben lévő kaszinók a jövőben "az állam által megbízhatónak tartott befektetőknek" hozhatnak milliárdokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Nem hittem, hogy ez a "harc" ennyire eldurvul:)))) Bízom benn , hogy a szopós komcsi zsírdisznónak ez a harc lesz a végső .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
Hát ha vannak oligarhikus milliárdos extra profitok akkor minek a reklámadó .
Sajnos azt kell mondjam az rtl -nek momentán igaza van .
nezelodo
Tény ami tény sokan hiányolták az ellenzéki TV csatornát, a vezér meghallgatta a vágyakozókat, hát fabrikált nekik és magának egyet, és ezek aztán most lendületből teregetik a dakota szennyest. Ráadásul mindenütt nézhető, nem úgy mint az ellenséges ATV, vagy ahogy hallgatható a kiátkozott Klubrádió!
coyote3
Nem hittem, hogy ez a "harc" ennyire eldurvul:)))) Bízom benn , hogy a szopós komcsi zsírdisznónak ez a harc lesz a végső .
Dr. Felipe
A félázsiai fideSS komcsi banda számára csak addig volt osztályidegen a kaszinózás míg endru kezébe nem került. Utána egyből nemzeti kaszinó lett.
pityuka
Hol vannak az udvari bolondok, seggnyaloncok, tapsmesterek, úgymint tavaszi, senkifia stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok