Hadházy Ákos szekszárdi önkormányzati képviselő szerint egyértelmű, hogy a kormánypártokkal jó kapcsolatban lévő cégek a vámszedői az Öveges-programnak. Találtunk adatokat, amelyek erősítik a szekszárdi képviselő állítását. A teremfoglaltság szoftverjét például a Commitment Zrt. nyerte el Szekszárdon, valamint Fonyódon, Kalocsán, Salgótarjánban és Siófokon. A cég tulajdonosa, Gullár Zoltán az első Orbán-kormány idején az oktatási minisztérium közigazgatási államtitkárságán dolgozott, 2010-től kabinetvezető volt a fejlesztési tárcánál, később az Erzsébet-program miniszteri biztosaként szolgált. A Commitment a tulajdonosa a Modern Oktatási Eszközök Kft.-nek, ami három városban nyerte el a digitális táblákra kiírt pályázatot. Ennek a kft.-nek az ügyvezetője volt 2012-ig Kocsmár Kornél, aki ma az állami tulajdonú Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. vezérigazgatója. Három pályázatot is nyert az Eruditio Zrt., többek között a miskolci Földes gimnázium termének benchmarkingját is ők...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
"Ha már a gyanúnál tartunk: ha az adóhatóság végzett az RTL-nél, a Kehi pedig a civileknél, legott ráfordulhatnak az Öveges-programra. A két apparátus vezetőjét megnyugtatnánk: nem lesz bajuk ebből. Hiszen Varga Mihály a reklámadó, Lázár János pedig a Norvég Civil Alap ügyében tette világossá: nemcsak lehetőségük, kötelességük is kivizsgáltatni, ha visszaélés gyanújáról szereznek tudomást." Forrás:nol.hu/velemeny/kiserlet-1470973
bakegya
A szentéletűek berkeit ki vizslatja-mert jó lenne ha legalább isten kegyelméből jutna valami alamizsna a rászorulóknak is ha már az ERŐ FORRÁS mindenfelé tékozolhat...!
coyote3
Hülyeség háborogni. Miért az maradna ki?:)))))))))))))))))))))))))))))
Desischado
Ugyan kérem, ne sajnáljuk már a "haveroktól" azt a kis pénzecskét! Még nem tudnának luxus módon megélni, és akkor mi lesz velük?
human
Van aki még emlékszik a trafik mutyira? Na ez a mutyi is arra a sorsra fog jutni. Majd a jogászok elintézik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.