A forinthitelesekre igen, a végtörlesztőkre viszont nem vonatkozik a devizahiteles törvény. Felvesszük az orosz gigahitelt, és a gázhelyzet is fokozódik. Heti gazdaság.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Álljunk már meg! Végtörlesztők és végtörlesztők között óriási különbségek vannak.

Pontosítani kell! Végtörlesztő az aki, 180, - Ft/CHF- el végtörlesztette a hitelét, és végtörlesztő az is, aki 258,-Ft/CHF-el törlesztett. Óriási különbség van a kettő között. Jó lenne, ha a kormány nem mosná össze a végtörlesztőket.

Most haza is beszélek, mert mi pl. 154,-Ft/ CHF-el vettük fel a hitelünket és 258,- Ft/CHF-el végtörtlesztettünk, - ez egyáltalán nem mondható kedvezményesnek. Ebben az összegben benne van a bankok és a kormány összes svindlije.
/6 évi törlesztés után annyit kellett visszafizetni végtörlesztés címen, mint ami hitelt felvettünk/ Természetesen nem csak mi jártunk így, tehát nekünk nem jár vissza semmi?
gödörben
@Január: Ha lenne igazság és egyenlőség akkor igen, de mivel itt nincs majd kiderül. A végén úgyis addig mossák a bankok seggét, amíg kiderül, hogy minden tökéletesen működik és senkinek nem jár semmi a száján kívül. Jelenleg sem azon munkálkodnak, hogy valami változzon, hanem azon hogyan lehet még szipolyozni az adósokat.
Január
@gödörben: Végül is lehet, sőt biztos, hogy ez az egész hajcihő még azért van, mert még az önkormányzati választás előtt vagyunk, s a regnálók még azt is szeretnék megnyerni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.