Hende jön és járhatatlan, még használhatatlan utakat, hidakat avat, félkész kórházakat alapoz, aztán pár hét múlva újra avat, bár a lépcsők még csak az üres szintekre visznek! Levelet küld a tűzkatasztrófában tönkrement idős-otthon lakóinak, melyben a használhatatlanul újjáépített tetőteret üzeni a haldoklóknak! Átad és ünnepel, valójában az árkokat mélyíti Azt sajnálhatjuk a leginkább, hogy soha nem fogjuk megtudni, ki ő valójában?! Kiféle, miféle ember, aki szégyenkezve, dologtalanul elment, hogy évek múlva visszajöhessen?! Nem ismerhetjük meg a gondolatait, érzéseit, mert ezt a nyomorult álarcot ráragasztották és faarccal, bugyuta szövegdobozokkal tódul, mindig, ha nagyon nagy a baj! Mert a baj egyre nagyobb! És bár a suttogás mindig halkabb, mint az üvöltés, ráadásul bátortalanabbnak is tűnik, azért a tikkadó kút egyre kevesebb vizet ígér!

Feltöltő: revolucio
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
A Hende is beletartózik a barna nyelvűek táborába, agy irritáló figura akire a kutyám nem bíznám!
coyote3
Csabika anno a vas megyei KISZ-ben volt funkcionárius. A papája pártitkár volt és gyakran láttam őket a karácsonyi szentmisén :) Valóban avat mindent , amiről el lehet mondani, hogy kész. Pl a 86-os út Vépre menő hídját úgy avatta fel nagy csinnadrattával, hogy nem volt bekötve az úthálózatba:))) A héten avatta a 86-os egy szakaszát, amin tegnap volt szerencsém végig galoppoznom. 60-as sebességkorlátozó , közúton folyó munkák táblák tömkelege van ezen a szakaszon. Megjegyzem autóútnak készül. Csabánk úgy avatott körházszárnyat , hogy a mai napig dolgoznak a már felavatott épületen és benne:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.