Még a kormányhoz közeli CÖF sem tud belenyugodni, hogy egy egykori III/II-es tisztet neveztek ki államtitkárnak. A Fidesz szerint Tasnádi László nem olyan ügynök volt, mint mondjuk Medgyessy Péter, pedig a történész szerint Tasnádi is pont azt csinálta, amit mindenki a III-as főcsoportfőnökségen. Nem ez az első eset, hogy a Fidesznek magyarázkodnia kell egy hozzájuk közel álló ember állampárti múltja miatt. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
A minden rendszert érdekből kiszolgálók a legjobb pártkatonák. Nem kérdeznek, végrehajtanak. (Aztán később persze pont erre hivatkoznak, hogy ők csak utasítást hajtottak végre.)
dr. prédikátor
Azért nem ártana egy kicsit elgondolkodni a kommunistázáson!!! Mert azok akik ma a fütyi-sz ben ülnek S O H A nem voltak kommunisták!!!Ők csak egy jellemtelen párttagok voltak,éppen olyan gátlástalanok voltak akkor is mint most. Akkor is nyaltak jobbra balra!!!Ők csak törtető karrieristák volta, akik, a gengszterválltáskor az elsők között voltak akik megtagadták még saját magukat is!!!Most pedig habzó szájjal kommunistáznak mint néhányan itt a propin is!!!Egyet kell tudomásul venni:a párttagok és a kommunisták között óriási a külömbség.!!!
caligne
@dr. prédikátor: Nagy dolog. A jobbik meg eddig az arabokkal parolázott, most meg a zsidókkal fog.
m.macskosz
@human: Persze, a legritkább esetben meggyőződésből,
sokkal inkább a baksis reményében, bármi legyen is az:
jól fizető állás, hatalom, nagydoktori, ...
m.macskosz
@dr. prédikátor: *****
Előre bocsájtom, hogy fárasztó lesz:
A kommunista és a párttag között akkora a különbség,
mint a teológus és a geológus között!
ÉG ÉS FÖLD..
Yoda69
Mocskos oroszbuzi kommunista bagazs a fideSS

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.