Nemcsak az átlagadósokon, hanem saját magukon is segítenek a honatyák a múlt héten beterjesztett legújabb adósmentő törvényjavaslattal – írja a Blikk.

A magyar képviselőknek összesen 1,3 milliárd forintos tartozásuk van, ezért ha pénteken elfogadják a Kúria jogegységi döntése nyomán készített jogszabálytervezetet a lap számításai szerintakár 200 millió forintot is kaphatnak bankjuktól.

A legnagyobb nyertes Gyurcsány Ferenc DK-s képviselő lehet, noha a kormánypárti előterjesztők biztosan nem az ő kedvéért írták a javaslatukat. Gyurcsánynak van ugyanis a legnagyobb banki tartozása a parlamentben, 67 millió forinttal.

A nagy nyertesek közé tartozik Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter is, akinek 30 millió forint körül mozog a pénzintézetek felé a tartozása – olvasható a Blikkben.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
Mikor hozott ez a kormány olyan döntést, hogy abból ne nekik és a haverjaiknak legyen elsősorban hasznuk. Náluk ez fő szempont, Orbán így is támogatja csókosait, mindig a más pénzéből
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
"saját magukon is segítenek a honatyák ..."
FŐLEG SAJÁT MAGUKON!
k.k
@csa-csa: persze, egyik sem miattunk ment a parlamentbe, csakis a saját önös érdekéből ül ott. Aki tényleg segíteni akart- naívan- az csalódott és lepattant. Lásd pl. Ángyán J.
Desischado
Elsősorban a saját bizniszüket egyengetik, ők járjanak jól, ez a lényeg! Hányhatnékom van tőlük!
mariaberta
Hát Orbán már biztosan nem nyer az ügyön, mert elsők között volt aki vég-törlesztett..
Na de csak azért, mert őt is Gyurcsány beszélte rá a devizahitel felvételére, annak ellenére, hogy kellően meggazdagodott, mivel nem ők nyerték a legtöbbet. DE ha a dev.hitel felvétele kedvező volt, hát jó és előrelátó családfőként ezt a lehetőséget ő sem akarta elszalasztani. Persze ha ilyen felvilágosult volt már akkor, a szükséges, /no nem is annyira szükséges/ hitelt, vajon miért nem vette fel forintban? Tudja valaki???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.