Az OTP előzetes számításai szerint akár 145 milliárd forintot is veszíthet a pénteken megszavazott devizahiteles törvény miatt. Ez nagyobb összeg, mint amekkora konszolidált adózott eredményt a bankcsoport az elmúlt öt évben bármikor is fel tudott mutatni. Az OTP szerint aggályos, hogy a törvény megfelel-e az alkotmányos követelményeknek, ezért vizsgálja a jogszabály által biztosított jogorvoslati lehetőségeit. Több forrásból is megerősítették az információt: az utóbbi hónapokban megromlott a viszony a miniszterelnök és az OTP Bank első embere, Csányi Sándor között.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Én úgy fogalmaznék,hogy 145 milliárdot csaltak el a devizahitelesektől otp-éék.
lópicigáspár
Pénzbehajtás bárhonnan, bármi áron! Semmi gond ezzel! Majd visszamenőleges törvényt kell hozni ide is és előbb-utóbb rájön a jónép, mekkora aljasság volt a korengedményes nyuggerek megalázása. Ezek után nem csodálkoznék, ha a bankbetéteket is megsarcolnák valahogy, majd hoznak rá törvényt a 2/3-al! :-(
gibgab
"Több forrásból is megerősítették az információt: az utóbbi hónapokban megromlott a viszony a miniszterelnök és az OTP Bank első embere, Csányi Sándor között." Ez hülyeség. Nagyon is jól megvannak: propeller.hu/itthon/2955394-46-milliarddal-tamogatja-kormany-milliardos
Nem az OTP-re van ez kihegyezve.
human
Csányi kiszállt, lehet széthordani az OTP-t. Nem sajnálom, mert nem a magyarok bankja volt. A külföldi kirendeltségei több kedvezményt adtak, mint az itthoniak. Ami viszont a piaci verseny végét jelenti, hogy a kormány a pajtásoknak leadja a drótot, hogy mikor milyen piactól kell megszabadulni és melyikbe kell beszállni, amibe mondjuk 1,47 milliárd állami támogatást fognak bepumpálni.
human
@human: Elnézést, csak 1,46 milliárdot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.