Nem hajtott végre hitelminősítői felülvizsgálatot a magyar államadós-kockázati osztályzatra a Moody's Investors Service.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nemcsak hogy bovlik vagyunk de naszad modjara szaguldunk az allamcsod fele.
pbalage
@Yoda69: majd a vitya megmonja, hogy azért van, mert izé: ballibsi grafikonok, de főleg zeeemútnyócév pláne júniós támadás meginehune,

de van egy tippem: meg sem fog szólalnl az ügyben, mert annak nagyobb visszhangja lenne, és a b@lfaszságát nem szokta egyetlen ember sem hangsúlyozni, nem is beszélve ilyen orbán viktorok nevű alakokról.
Sziszifusz
Amíg a jelenlegi brancs uralkodik az országban, addig a nemzetközi megítélés szempontjából semmi jóra nem számítunk. Előbb utóbb megbukik a mostani politika. Külső erők közvetlenül nem szólnak bele a belpolitikába. Közvetett módon el lehetetlenítik ezt a kormányt és akkor majd a lakosság dönt a leváltásról. Sajnos minél hosszabb ez a "haláltusa" annál jobban megszenvedi a lakosság a görcsös kapaszkodást a hatalomhoz.
postamester
Moody's Investors Service.
Egyike a sok-sok hivatal közül, aki 2010 óta
leszarják, hogy mi van az országgal
Köszönjük Viktorka, ugye ez volt a cél ???
Lopunk,csalunk, hazudunk, csak minket
külföldröl ne b@sztassanak !!!
A birkáink szépen élnek...igaz, mint albániában !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.