Száraz, meleg idő várható hétfőn az egész országban, néhol egy-egy záporral – áll az Időkép előrejelzésében.

Hétfőn reggel szinte mindenhol derült időre ébredhetünk, csupán északkeleten lehetnek kósza felhők az égen, de csapadék sehol sem várható. A légmozgás általában gyenge, északnyugaton mérsékelt marad. A legalacsonyabb hőmérséklet 15 és 20°C között alakul.


Napközben sok napsütés lesz a jellemző, igazi kánikula várható, csupán elszórtan növekedhet meg átmenetileg a gomolyfelhőzet és ezekből csak nagyon kevés helyen alakulhat ki egy-egy frissítő zápor. Északnyugaton megélénkül a délies szél. A legmagasabb hőmérséklet 33 és 36°C között alakul – írja az Időkép.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@miazavalami: Komolyabbra fordítva a szót, egy ilyen eseményen minden sarkon rendőrök állnak, nem engedhetik meg maguknak, hogy bármi is történjen. A jó kis brazil pólókat már beszereztem, csak ők is jussanak a döntőbe...:-))
miazavalami
@szandokan: Engem az se hozna lázba ha a hazai csapat játszana. :-)
szandokan
@miazavalami: Most elkeserítselek? Én ezt már láttam, és nem voltam elragadtatva tőle. A formája, az összkép, valahogy nem volt számomra meggyőző. Ízlések és pofonok, tudod. Na, megyek lassan, mert érzem a fáradtság jeleit, jó éjszakát, szép álmokat neked és papusnak is.
miazavalami
@szandokan: Papus már alszik...:-)
Jó éccakát.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.