Kiderült, ki indul a jelenlegi felcsúti polgármester ellen az őszi önkormányzati választáson – adta hírül az RTL Klub.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Azt hiszem esélytelen lesz mert az ott lakók - szerintem - félnek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@karma1: Amíg nem omlik össze a kártyavár itt nem fog történni semmi. A látszat jólétet pedig a propaganda ügyesen fenntartja.A többség befásult, aki meg jól él az meg minek pattogjon. Természetesen vannak kivételek, de kevesen.
És természetesen egy erős tenni akaró kormányváltó erő kell. Szerintem az mszp-ben még mindig sok az olyan politikus aki csak az árral szeret úszni és nem mer reformokat végrehajtani. Gyurcsány is abba bukott bele, hogy nem támogatta pártja egy valódi kormányzásban. Féltették a népszerűségüket.
Hellcat
Ha nyer is a juhász, az lesz a helyzet mint Esztergomban...ellehetetlenítés...
karma1
@human: @Hellcat: Igazatok van egy fecske nem csinal nyarat , de elobb-utobb megis nyar lesz, mert az elso fecsket kovetik a tobbiek...

Valakinek el kell kezdeni! ... Nem gondoljatok? Mert en igen! Minden kis kezdemenyezesnek orulni kell, es ha van mod, tamogatni,...
human
@karma1: Én is remélem, hogy minél több fecske lesz.
soljanka
@karma1: akár jogos is lenne az optimizmusod, ha nem Magyarországról lenne szó (:
Gyávák és birkák vagyunk. Ami persze érthető, hisz mindenki fél, félti a családját, a napi megélhetését biztosító éhbérét. Kevés ember van, aki kiáll önmagáért, másért meg főleg nem.
Ha meg elunja, akkor felpakol és arrébb megy.
Itt már a három-igenes népszavazásnál jelzés volt, hogy mire számíthatunk. Aztán jött a manyup vagyon. Csak azt tudom mondani, hogy megérdemeljük. Orbánt, Mészárost, Simicskát, Fácánölő Jánost.
postamester
Csak nehogy egy 4 éves, rendöriskolát végzett
német juhász legyen a kihivója...
Mert akkor lörincke nem marad rajtad bugyika...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.