A Modern Magyarországért Mozgalom indulni akar az őszi önkormányzati választáson, Budapesten Bokros Lajost indítják főpolgármester-jelöltként – közölte a párt.

Azért tartják fontosnak, hogy elinduljanak az önkormányzati választásokon, mert "a demokrácia nemzeti szintű újjáépítése a helyi társadalomnál kezdődik" – írták. A párt folyamatosan dolgozik a jelöltek kiválasztásán és megkezdte a felkészülést a kampányra, a jelöltek személyéről augusztus 9-én döntenek – tették hozzá.

A Modern Magyarország Mozgalom előzetesen informálisan tájékoztatta a baloldali demokratikus ellenzéki pártokat indulási szándékáról és arról, hogy azokon a helyeken, ahol a demokratikus ellenzék jelöltjeinek egyértelműen jó esélye van nyerni, a MoMa nem állít külön jelöltet – áll a közleményben.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Boszi27
@archer: Szerintem Schmit verhetetlen, ha diplomáról vagy doktorátusról van szó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@tivoli: Sok esetben pont a nagy szociális háló, a túlméretezett közszféra, stb. okozza azt, hogy egy ország nem képes fejlődni, pont ez van Magyarországon is. Ekkor kell megszorításokat hozni, és amikor a gazdaság fejlődik, az életszínvonal is emelkedni fog. A bankok pedig a fejlődés egyik legfontosabb elemei, erős bankrendszer nélkül semmi esély nincsen a fejlődésre.
tivoli
Született idealista vagy, vagy csak provokálni akarsz?@dzurinda:
dzurinda
@tivoli: Melyik mondatom provokáció?
postamester
@dzurinda: ma 11:08

Ettöl a linktöl linket ??? Nagyon jóóóóó !:-)))))
Desischado
@JAJMÁR: Az egyik kedvenc jegyem. sok boldog szülinapot neked is! (megölelget)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.