A tízmilliárd eurós hitel arra kell, hogy a kormány ki tudja fizetni azokat a veszteségeket, amelyeket a populista intézkedésekkel halmozott fel – mondta a volt pénzügyminiszter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A közgazdász szerint mindegy, mi van a szerződésben, az oroszoknál úgy működnek a dolgok, hogy ha a Roszatomnak azt mondják, hogy ezt, vagy azt csinálja, akkor azt fogja csinálni.

Ukrajnában sem a Gazprom emeli az árakat, tette hozzá, hanem az orosz kormány, illetve Putyin. Neki az volt a szándéka, hogy Magyarországot odaláncolja az orosz érdekcsoporthoz, ez persze pénzbe kerül, de kifizetik – olvasható az ATV.hu oldalán.

247 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@1magyar: Aki ellene szól a jelenlegi kormány politikájának, jobb ha meg sem szólal, mert a magyar demokrácia ezt kívánja !!
Amúgy Bokros népnyúzása csak egy homokszem volt a mostaniak szaharai sivatagjához képest.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
archer
@Chris554: Ha metró függetlenül kinek a hibájából olyan amilyen,
minek hozod fel akkor..?

Amerikát ne hozd hasonlatul,
mert akkor én meg azt mondom,
mennyivel jobban állunk, mint mondjuk Albánia..!
archer
@Yoda69: Azt mondod demokrácia..?

"Megdöbbentő tények Izraelről!"
/You Tube/

szép kis demokrácia..
Yoda69
@archer: Mibol veszed ocsi, hogy jobban allunk mint Albania?
Chris554
@archer: Azért hoztam fel mert giga beruházás volt ezért az tűnt a legjobb példának.Azért független kinek a hibája mert nem egyoldalú a hiba forrása legalább annyira tehet a bal mint orbán a helyzetről...és én nem vagyok egyikőjük elkötelezett rajongója...már ezer éve lemondtam arról hogy bármelyikőjük értelmes irányba tud majd elmozdulni ezért is hagytam ott Magyarországot.

Ne legyél már ilyen beszűkült...nem Amerikát hasonlítottam Magyarországhoz és főleg nem gazdasági helyzet alapján... hanem a helyzetet...a szituációt...ki hogy kezel dolgokat.A helyzet adva volt...a lényeg hogy más emberek tized annyi pénzből mit meg tudnak csinálni...és más emberek pedig 10x annyiból semmit...vegyük példának te nekem odaadsz 1000 milliárdot...én egy új Magyarországot építek belőle...ha ugyanennyit odaadsz orbán féle embernek...ő elszórja lepénzelésre meg mindenféle olyan dologra ami nem szükséges miközben összeomlik az egész város...
Érted???tehát közel sem két ország helyzetét hasonlítottam össze hanem két hozzáállást.
Chris554
@Yoda69: Jah ez jó kérdés...én úgy tudom Albánia jobban teljesít! ;)
Chris554
@archer: De miért az az első ami eszedbe jut a demokrácia hallatán hogy Izraelben mi van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.