Az Együtt-PM szerint azért hagynak üresen egy értékes foghíjtelket az V. kerületben, hogy a szomszédos ház luxuslakásának kivételezett lakói - köztük Habony Árpád tanácsadó és Rogán Antal utódjelöltje - behajthassanak a teremgarázsba. Juhász Péter szerint "Rogán az új Hunvald".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@1magyar: Azért, mert értéktelen, mint a hozzá hasonszőrűek !
Mobil123
Valóban itt is meglehet kezdeni a "Hunvald" - féle nyomozást. Ezek még rosszabbak !!
Manhattan
Minden budapestinek - még a fideszimádó elmeroggyantaknak is:
- Szerb utca 9., 22 lakásos társasház, 20-ban fidesz potentátok.
- 110 millió forintért felújíttatta az önkormányzat.
- Egy bekapcsolva felejtett szauna miatt kigyullad a Habony által lakott lakás. 50 milliót költ rá az önkormányzat
- A szomszéd foghíj telekre mégsem épít házat az önkormányzat, és nem is adja el értékének megfelelően több százmillió forintért. Hanem mélygarázs-lejáratot épít a Szerb u. 9. lakosainak, aminek több tízmilliós költségét szintén az önkormányzat állja.
- Így összességében lakásonként(!) közel 20 millió forinttal járult hozzá az önkormányzat az ott lakók luxus életviteléhez.
- Időközben többen megvásárolták a lakásukat, Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester jelölt is. Az ő vásárlása előtt 3 héttel módosította az önkormányzat az ingatlan eladási feltételeit (a folyamatban levő ügyekben is) oly módon, hogy akár a forgalmi érték 15%-ért is eladható az ingatlan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.