A Jobbik kifogásolja, hogy a közjogi méltóságok és a történelmi egyházak nem nyilvánultak meg a Budapest Pride-on történt "magyar- és keresztényellenes megnyilvánulásokkal összefüggésben".

Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: a felvonuláson az obszcén, trágár, magyar- és keresztényellenes megnyilvánulások sorozata kimeríti a garázdaság szabálysértési tényállását. A politikus ezért a rendezők, valamint a plakátok készítőinek, tulajdonosainak hatósági felelősségre vonását sürgette. Egyúttal álságosnak nevezte a KDNP felháborodását arra hivatkozva, hogy kormánypártként felelősek azért, hogy ez megtörténhet.

A Jobbik szóvivője a kettős mérce tipikus esetének nevezte, hogy a közjogi méltóságok nem szólaltak meg, miközben Áder János köztársasági elnök több esetben személyesen is fontosnak tartotta a bocsánatkérést.

Felvetette: mi történt volna, ha az egyik kamionon nem katolikus papi ruhában jelenik meg valaki, hanem egy rabbi kaftánjában, és nem Nagy-Magyarország térképet ábrázoltak volna nemi szervvel, hanem Izraelét. Mirkóczki Ádám szerint ez esetben több világszervezet azonnal összeült volna, Magyarország pedig elsőként ítélte volna el az esetet.

A felvonulás rég nem a homoszexuálisok jogairól szól, hanem a provokációról, az erkölcsi határok feszegetéséről, s ezen logika alapján jövőre akár a pedofilok is ott lehetnek – mondta.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@Omambijik: Mert a buzik lopnak ,csalnak hazudnak,nem fizetnek adót ,járulékokat és az Úniós pénzeket is ők nyúlják le.
Így gondoltad Kedves Faék?:-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kamcsatka
Nyilasok! Ez a pápa nem az a pápa akit ti kedvelnétek. Sőt a Fidesz -KDNP Semjén irányvonalnak sem dől be. Ideje lenne már a vatikánt Budapestre telepíteni, nem?
Amilyen egyszerűek vagytok.
leszúrt rittberger
@Kamcsatka: Ugyan, majd megmagyarázzák a pápáról is, hogy liberális, és ők, a Mirkóczki Ádám-félék tudják jobban...
nyanya001
Ezeknek is ez a legnagyobb problémájuk ?
Törölt felhasználó
Érdekes, miközben több ezer emberből egy beöltözik papnak(nem mint ha ezzel törvényt sértett volna, de közízlést mondjuk), addig a kordon mögött 100 jobbikosból 100 mocskos buzizik...vagy zsidózik..vagy cigányozik. éppen milyen hétvégi programra mennek:)
Omambijik
@Horizont: Nem egyszerűbb, hanem indokoltabb!
hetöndöe
@Omambijik: Mert a buzik lopnak ,csalnak hazudnak,nem fizetnek adót ,járulékokat és az Úniós pénzeket is ők nyúlják le.
Így gondoltad Kedves Faék?:-)))
Csizmás Kond
Vagyis nektek ezek szerint tetszett a faszos nagymagyaroszágos izé...???
hetöndöe
@Csizmás Kond: Nem tetszett de az ellentüntetők kiérdemelték.
Röviden ennyi.
Törölt felhasználó
@Csizmás Kond: Nem tetszett. Mellesleg egy árpádsávos nagymagyarországon volt egy f@sz. Nem nehéz rájönni, hogy semmi köze Magyarországhoz, hanem így próbáltak üzenni bizonyos embereknek. Hozzáteszem még egyszer, nem tetszett! Mindenesetre több ezer emberből fel lehet mutatni egy-egy ilyet. Még a másik oldalon skandálva buziznak, zsidóznak vagy cigányoznak csoportosan..
joopapa
Azért az is gusztustalan hogy a jobbik , a Budapest Priddal kapcsoltban is tud egy jóízűt zsidózni!!! "A felvonulás rég nem a homoszexuálisok jogairól szól, hanem a provokációról, az erkölcsi határok feszegetéséről, s ezen logika alapján jövőre akár a pedofilok is ott lehetnek – mondta". A pedofilia bűncselekmény, a homoszexualitás nem, de ha a jobbik kerül hatalomra az lesz az is!
Csizmás Kond
@hetöndöe: Ja, röviden...de mongyuk ha nekem nem tetszik pl az az oldal ahol te állsz de a nemzetségedet vagy az országodat gunyolom akkor röviden hogy esne neked ?
Amúgy az a faszi ha jól értettem valami motorosok zászlóját alakította át, mi köze nagymagyarországnak az egészhez ?
Csizmás Kond
@ziziplanet: Az próbáltam megérteni, hogy amíg nem kérdeztem rá konkrétan miért nem jutott egyetlen egy " magyarnak" sem eszébe, hogy mindenféle nemzeti jelképek használata ellen tíltakozzon, bárki részérők is használja azt valaki obszcén módon ?
hetöndöe
A pride megzavarását ugye nem a buzik kezdték,vagy tévednék?
A homokosok egészen ezidáig nem gúnyoltak senkit,tehát ne ferdítsd a dolgokat.
A turbómagyar idióták csak azt kapták,amit megérdemeltek.
Csizmás Kond
@hetöndöe: Aki ennyire pofátlanul mer hazudni azt már nevezni sem lehet...
Hogy nem gúnyoltak senkit...nézd végik a felvonulásaikat...amúgy jobban tudod mint én csak magadat véded.
hetöndöe
@Csizmás Kond: Hosszú évek óta van pride,mutass az utóbbi évekből jobbikosokat kigúnyoló momentumot és ne hazudozz bozgor!
Csizmás Kond
@hetöndöe: Nézd marlin, a kutya szőrét elhullatja de a szokásait megtartja, te is ilyen fajta vagy, soha nem tudsz tisztességesen tátsalogni csak nevezgetve. Ez nálad fajhiba. Azért neveztelek hazufnak mert a buziknak még nem volt egy olyan felvonulásuk ahol ne öltöztek volna különböző sértő maszkokba vagy nem próbáltak volna a viselkedésükkel mást megalázó pózokat kifejezni. Itt most nem a jobbikról van szó csak a buta gőgödben nem tudtál mást felhozni itt a magymagyarország térképen megjelenő rajzról beszéltem ami lehet neked nem sértő de aki nem vonattal érkezett azt sértheti.
...szóval ki is a bozgor gyüttmentke ?
hetöndöe
@Csizmás Kond: A válasz egyszerű,nem kell odamenni nézni,a buzik válasza a mocskolódásra csupán okozat de nem baj ha nem érted.
Csizmás Kond
@hetöndöe: Nem voltam és nem néztem viszont a kérdésem az volt hogy melyik magayr emelte fel a hangját mert gyalázva érzi magát bizonyos jelenségek miatt mire a válsz az volt ...ami volt.
perfekt
Nem más ez a meleg összejövetel--mint hazai--és külföldi erők--nemzetellenes összejövetele.Ez a felvonulás--minden előzőnél ocsmányabb volt--azokkal a politikusokkal együtt--kik szavazatszerzés ügyéért, undorukat is leküzdve képesek voltak ebbe a fertőbe menetelni..Semmi köze nem volt-a melegek jogaihoz--és az un--meleg büszkeséghez--inkább szégyenükhöz.
Törölt felhasználó
@Csizmás Kond: Hagyjuk ezt a idézőjelben magyarozást, mindenki az itt... Mint írtam elöszőr nem tartom helyesnek, de azért az árpádsávra festett nagy-magyarországot nem tartanám hivatalos nemzeti jelképnek... Látom viszont, hogy azzal, hogy 1-2 ilyen előfordult a többezres tömegben nagy a baj, viszont azzal, hogy a másik oldalon 10:10 ember mocskos buzizik, cigányozik, zsidózik az azért nem hat meg annyira...
Törölt felhasználó
@Csizmás Kond @perfekt tovább olvasva itt a kommenteket az jön le, hogy a fejetekben a buzi=nem magyar. Akkor ez hogy van igazából nemzetellenes emberek akik rábuzultak vagy buzinak és nemzetellenesnek születtek genetikusan mert a háttérhatalmak úgy akarták és a táltós is kitagadta őket. Miért kell ennyi hülyeséget keríteni a sima gyűlölet megmagyarázására..:)
perfekt
@ziziplanet: Fogalmazd újra lécci ,mert ez így nem százas--annyi kivehető,hogy üzenni akarsz,de ,hogy mit is azt nem látni:))
Csizmás Kond
@ziziplanet: Nem hivatalos jelkép, viszont csak része a történelmünknek...és azt gyalázni vagy azt pártolni aki gyalázza az nem érzi magáénak.
Az, hogy valaki buzizik azt valami formában ki kellett érdemelni, vagyis közönség eléá kekllett vinni. Nem a szobája ablakán kiáltottak be hanem a köztéren.
Törölt felhasználó
@Csizmás Kond: nem fogjuk tudni ezt megbeszélni úgy látom..
Csizmás Kond
@ziziplanet: ...szerintem meg, ugyanis mindketten a saját fajtánkat és szokásainkat pátoljuk...te a tiédet én az enyémet.
Törölt felhasználó
@Csizmás Kond: fajtánkat?:) itt hagyjuk abba...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.