A hvg.hu utánajárt, ki üzemelteti a főváros közepén található, a turisták által megszállt Erzsébet téren működő fine dining éttermet. Akármelyik szálon indultak el, a bonyolult cégháló végén a kormányfő vejére, Tiborcz Istvánra bukkantak.

A Terminál májusi megnyitóján olyan hírességek jelentek meg, mint Vastag csaba, Hajas László, Andy Vajna és felesége, vagy éppen Tiborcz István, Orbán Viktor veje.

Mi Orbán Ráhel és Tiborcz István új törzshelye Pesten?

A részben állami pénzből kialakított vendéglőnek nyerte el 15 évre az üzemeltetési jogát Pap Kornél cége, a Pakor-Gasztronómia Kft. Az érdeklődés a Terminál iránt azóta sem csökkent: Tiborcz és Orbán Ráhel rendszeresen megfordul az étteremben, gyakran ott ebédelnek – írja a hvg.hu.

Pap friss cégének pályázata felülmúlta a többi versenyzőét: így a több mint két évtizede sikeresen működő balatonszemesi Kistücsök tulajdonosának ajánlatát, továbbá annak a cégnek a pályázatát is, amely a főváros egyik legnagyobb irodakomplexumában, az Infoparkban nyitott korábban vendéglőt.

Még javában zajlott az Erzsébet tér felújítása, amikor Pap létesített egy telephelyet a pécsi cégének Budapesten – a téren. Egy hónappal a pályázat lezárása után pedig feltűnt a vállalkozásban egy új szereplő: Kárpáti Péter.

A hvg.hu azt írja, mind Pap, mind Kárpáti más cégeken keresztül kötődik Hamar Endréhez, akinek Pécsen közös vállalkozása volt a miniszterelnök vejével, Tiborcz Istvánnal.

A Terminál étterem megnyitójáról beszámoló Bors szerint az ünneplők közül többen arról beszéltek, hogy a vendéglő valójában Orbán Ráhelé vagy férjéé. Erről a napilap meg is kérdezte a miniszterelnök lányát, aki azt mondta, szó nincs róla, ő másik egy étteremcsoportnak dolgozik, ezért „mindig érdeklődéssel fogadja az új helyeket", kíváncsi volt, „milyen lett a Terminál".

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mocskos fideSS ellenzekben maffiazassal vadolta az akkori kormanyoldalt. Mara kiderult orban es csurheje a legnagyobb maffia Magyarorszagon
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Mocskos fideSS ellenzekben maffiazassal vadolta az akkori kormanyoldalt. Mara kiderult orban es csurheje a legnagyobb maffia Magyarorszagon
Meine Ehre heisst Treue
@JAJMÁR: Igen, mernek. De vajon miből és hogyan...?
JAJMÁR
@Meine Ehre heisst Treue: 11:34 Igen, "erős bástyájuk" van. Ezért bátrak :)
Desischado
Megélhetési hulladékok, dologtalan herék, rablók, kihagytam valamit?
Meine Ehre heisst Treue
@Desischado: Nem. Nagyon szépen tetszett megfogalmazni az igazságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.