Az Országgyűlés elnöke szerint ha a kormánypártok támogatóikkal együtt ismét elvégzik a "kötelező munkát", akkor a 2006-os és a 2010-es önkormányzati választáson elért siker megismételhető idén ősszel. Kövér László szerint a különböző, egymással rivalizáló gazdasági és egyéb, egzisztenciális érdekek a Fideszen keresztül próbálnak meg érvényesülni, de a párton belül nem léteznek személyi ellentétek, alapvető politikai különbségek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Nincsenek személyi ellentétek a Fideszben mondja ez a gyökér. Hát akkor mondjon legalább egy, nem többet csak egy olyan ügyet, dolgot, elképzelést vagy bármifaszomat, amit az orbán akarata ellenére vittek végbe 93 óta. Persze hogy nincsenek ellentétek, hiszen mindenben a diktátor akarata dönt.
human
@töky: Nem elképzelhetetlen, hogy nekik ez a rendszer az ideális. Van egy méltóság, aki megmondja, hogy merre mennyit és udvartartása természetesen helyeslően rábólint. Cserébe mindenki jól él és védve van a hátsója.
Ezzel szemben áll a másik rendszer, ahol a vélemények ütköznek, megvitatják a problémákat és együtt döntenek. Ez körülményes és mindenki munkáját igényli, a felelősség is nagyobb, ezért nem is szimpatikus a fidesznek.
töky
@human: teljesen igazad van.DE akkor ne ugassák folyton azt, hogy az ország érdekében cselekednek, mert a diktátor érdekében és kénye kedve szerint csinálnak mindent. Van nagyon sok dolog, amit demokratikus formában nem, csak diktatórikus eszközökkel lehet megcsinálni. ( Pl.: gazdasági szervezetek irányítása ) De könyörgöm, akkor legalább ne hazudjanak a pofánkba demokráciát, meg egyéb faszságokat. Ha valaki minden egyes kérdésben fenntartja magának a döntés jogát, az a diktatúra nem működik, ezáltal tönkre vágja a birtokában lévő valamit ( jelen esetben egy országot) mivel nincsen univerzális ember, aki minden kérdéshez a mai színvonalnak megfelelően ért. Az utolsó ilyen talán Ceaușescu ( a Kárpátok Géniusza, meg a felesége Elena a biokémia professzora, ha jól emlékszem . Talán a mai világból az a balfasz koreai gyerek tartozik még ide. ) volt. Meg is lehet nézni, hogy mi lett velük és mit tettek a népükkel, országukkal. Lehet ez vár ránk is?
Kamcsatka
Röhm "kiválása"után az NSDAP-ben sem voltak személyi ellentétek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.