Szerdán elvittek egy újszülöttet a szombathelyi Markusovszky Kórház szülészeti osztályáról. Az egynapos csecsemőt egy 38 éves szombathelyi asszony és 31 éves unokaöccse vitte el a kórházból, azzal a szándékkal, hogy megtartsa. Egyelőre nem tudni, hogyan jutottak be a kórházba, és milyen körülmények között vették magukhoz a gyermeket. Az egészségügyi államtitkár az eset után soron kívüli vizsgálatot rendelt el az újszülöttosztályokon. Az alábbi videót a Vas megyei rendőrség tette közzé, pár másodpercig látható rajta, ahogy a nőt, az arcát eltakarva, bilincsben kísérik a rendőrök.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Cigánybűnözés,mert ugye aki ellopja más gyerekét a saját 5 gyereke mellett az nyilván eladni készült a roma csaj.
De miért nem a sajátját adta el? Vagy nem eléggé fehérek?
1magyar
Ugye,hogy szeretik a gyereket a cigányok? (eladni)?
Senara
Megtartani !!! , fenéket pici baba beteg lesz , hogy viszi kórházba nincs taj kártyája nincs születési bizonyítványa . A továbbiakban , kötelező oltások , óvodába iskolába sem írathatná be . Nem tudom mit akartak vele , de megtartani tuti nem . A főrendőr azt mondta azért tudják , hogy megakarta tartani mert pelenkát tápszert és egyéb babaápolási cikket beszereztet . Ja igen , addig míg nem adnak tovább a babán addig is enni kell neki és ápolni kell . A másik sms a külföldön elő pasijának megszületett a LÁNYA aha aki elhitte a ribi pár hónapja vetélt el .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.