L. Simon László államtitkár a közpénzek kiosztásának technikáját a fürdőszoba-burkoló mester kiválasztásához hasonlította az RTL Klub péntek esti hírműsorában. Azért adta az ismerősének a megbízást, mert róla tudja, hogy jól dolgozik - mondta L. Simon László a riportban, amely arról szólt, hogy 1 forinttal a közbeszerzési értékhatár, azaz 25 millió forint alatti szerződésekben osztottak ki sok-sok közpénzt. Szó volt a békemenetesekről és a mobilos parkolási rendszer visszásságairól is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Én nem értek hozzá, de miért kell egy kerékpárút kommunikációjára 4,9 milliót költeni? És ha valaki, mondjuk én megcsinálnám feléért, kiírnám két táblára az épülő út elejére és végére" Itt kerékpárút fog épülni hamarosan"! A fürdőszoba-burkoló mester meg azért rossz példa mert itt hazánkban az úgy működik, te tudsz fürdőszoba-burkoló mestert aki megcsinálná nekem a burkolást számla nélkül olcsón!
kkalman
Nyilvános közbeszerzésen is meg tudják oldani, hogy a haveri körből kerüljön ki a győztes.
postamester
Korrupt az egész rablóbanda, és ezért fog az RTL gyözni,
szép lassan mindegyikkel felmossa a padlót !!!
Hajrá RTL !!!
Desischado
Csak rajta, hajrá, RTL, csak így tovább! Rántsd le a leplet a rablóbandáról, hátha a sok hülyének kinyílik végre a szeme!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.