A romagyilkosságok ügyében első fokon döntő bírónő a gyanú szerint parfümöt, fogkefét, körömlakott lopott egy DM üzletből. Az ügyészség a bíró kilétének említése nélkül annyit közölt, hogy a legfőbb ügyész üzletszerű lopással összefüggésben kérte a Budapest Környéki Törvényszék egyik bírájánál a mentelmi jog felfüggesztését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
"Mivel a bírákat jól fizetik, mindenki értetlenül áll a lopássorozat előtt." A politikusokat is jól fizetik, mégis mindig többet akarnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@A Tündik bündije: Ott a vége felé már elgondolkoztató! :-)
Clive Christian Imperial Majesty

www.deluxe.hu/cikk/20080905/a_vilag_legdragabb_parfumjei/
Desischado
Hát én csóringer vagyok, de hála istennek, még egy gombostűt sem loptam, és nem is óhajtom kipróbálni! A tükörbe akarok holnap reggel is nézni, és tuti, hogy kapnék az én drága, felejthetetlen nagyimtól! Tán még a sírból is kiugranának anyuval, hogy "...nem szégyelled magad fiam, erre neveltünk?!" Hát nincs az a pénz, amiért én ezt megkockáztatnám! Ja, és nem tetszik az a "karkötő" amivel meglepnének a rendőrök! Inkább meghagyom a lopás mesterségét a "profiknak" mint ez a bírónő, meg a rablóbanda odafönt!
tivoli
"A bírónő lopásai néhány hónappal az első fokú ítélet után kezdődtek. Mivel a bírákat jól fizetik, mindenki értetlenül áll a lopássorozat előtt"
Értem én. Úgy megviselte a romagyilkosságok esete szegény bírónőt, hogy kifordult önmagából. Idegei megnyugtatására kilopkodja a drogéria készletét?
Vagy inkább valami konspiráció áldozata lett?
varrólány
Védekezhet azzal hogy nem volt tisztában a tette súlyával. Ha ha!!!
tivoli
@varrólány: Védekezhet azzal is, hogy sose vállalta volna el az ügyet ha tudja előre, hogy olyan pszichés állapotba kerül ezáltál, amely lopásra készteti. Hehe
varrólány
@tivoli: Ne adjál ötletet mert még tényleg kimagyarázza magát, hogy nem tett jót az ügy pszichéjének !:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.