A kormány múlt heti ülésén úgy döntött, július 1-jétől az egész országra ki kell terjeszteni az eddig az öt északkeleti megyében már sikerrel működő közbiztonsági mintaprogramot – jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Mint mondta, a mintaprogram kiterjesztése 2 milliárd 287 millió forint többletet igényel, ezt megszavazta a kormány, a rendőrség pedig december 31-éig megkapja a pénzt.

Emlékeztetett: a 24 órás rendőri jelenlétet biztosító mintaprogramot tavaly az ország öt északkeleti megyéjében vezették be, és 2014 első felében is folytatódhatott a program. A rendőrség konferencián értékelte a mintaprogram eredményét, azt jónak ítélte és az állampolgárok és az önkormányzatok pozitív visszajelzései alapján úgy döntöttek, kiterjesztik azt a többi megyére is.

Papp Károly országos rendőrfőkapitány egy június 25-ei konferencián már arról beszélt, júliustól mind a 19 megyére kiterjesztik a mintaprogramot.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
na akkor mindenki vigyázzon, nehogy a kuka mellé essen a papírzsebkendője, 50 ezerbe fáj.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Pióker Ignác meg ötszáz százalékra teljesítette a tervet. Úgy tűnik a Sanya Bá' is, ahogy a gazdi meghagyta.
magyarbakancs
Mikkor ezt belügyminiszternek nevezet tárgy azt mondta két hét alatt rend-lesz.
Várom azt a két hetet ,hogy legalább annyi időre rend legyen a falvakban,falvakban. Ne keljen rettegni ha elmegyünk dolgozni,hogy mire hazaérünk a tisztességes nem idén barnultak látogatást tegyenek az otthonunkban.
postamester
Öreg !!!
Ne a programot terjeszd ki, hanem a közbiztonságot.
Egyáltalán, tudod-e mi az??? Vagy csak sejted ??
postamester
..."Mint mondta, a mintaprogram kiterjesztése 2 milliárd 287 millió forint többletet igényel, ezt megszavazta a kormány, a rendőrség pedig december 31-éig megkapja a pénzt"...
2.287.000.000.-...csak a programra... Kurvajóóóóóóóó !
Miért nem vagyok programozó ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.